Nieuws van het Huis van Alles Reeuwijk Brug

De maand juni wordt weer een leuke maand in het Huis van Alles in Reeuwijk Brug. Er staan een paar leuke activiteiten op de planning.




Vanaf 1 juni staat er een Boekenkast in ons Huis van Alles. Daarin staan boeken voor volwassenen en kinderen. Die boeken kan je gratis meenemen mits je er een boek, waar je zelf veel plezier aan hebt beleefd, voor in de plaats zet.

Op dinsdag 13 juni wordt er om 18:00 uur een diner geserveerd voor dorpsgenoten. De deur gaat om 17:30 uur open. Wel graag even van tevoren opgeven via reeuwijk-brug@huisvanalles.nl of in het Huis van Alles zelf op de van Staverenstraat 39. We starten met een maaltijd voor maximaal 20 personen.

Op vrijdagochtend 16 juni start muziekdocente Marie-Alice van Zutphen van muziekschool De Wissel een korte cursus Muziek op Schoot en Peutermuziek. Deze korte cursus van 3 ochtenden wordt gegeven op een nieuwe locatie: in het Huis van Alles in Reeuwijk-Brug. Ouders of grootouders die graag met hun kind of kleinkind zingen zullen aan deze cursus veel plezier beleven. Noten kunnen lezen is niet nodig, iedereen kan meedoen. Op vrijdagochtend is de dreumesles van 9.30 – 10.15 uur. De peuterles is van 10.30 – 11.15 uur. De lessen zijn op 16, 23 en 30 juni. De korte cursus van 3 lessen kost € 15,00. Voor informatie en aanmelden: mariealicevanzutphen@gmail.com. Op de website van muziekschool De Wissel staat uitgebreide informatie over   Muziek op Schoot en Peutermuziek.

Vanaf juni is het Repair Café twee keer per maand open. In het Repair Café doen onze handige vrijwilligers hun best kleine huishoudelijke apparaten weer aan de praat te krijgen. Deze maand staan zij op 10 en 24 juni van 10 tot 12 uur weer voor u klaar.

En op 20 juni gaat Cynthia Gorissen weer fietsen met iedereen die daar zin in heeft. Verzamelen in het Huis van Alles Reeuwijk Brug om 9:30 uur. De fietstocht duurt ongeveer anderhalf uur. Graag vooraf even opgeven via reeuwijk-brug@huisvanalles.nl. Hebt u een beperking maar wilt u wel graag mee met de fietstocht? Laat het ons weten. We kunnen een duofiets regelen!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie