WIN ‘Het Geheim van het elfje’, hèt nieuwe boek van de Bodegraafse Matthja Sterk

‘Wij geloven dat als je jezelf bent, je tot veel in staat bent’. Er zijn tal van voorbeelden van volwassenen die zichzelf durven zijn en de wereld mooier kleuren. Helaas worstelen veel mensen met een te hoge werkdruk, verkeerde voeding, ziekte en stress. Dat maakt meer kapot dan hen lief is. Vaak komt dat omdat mensen te ver van zichzelf af staan. Wat als je als kind al leert om succesvol te leven en het hiervoor de basisprincipes kent? Hoe mooi zou de wereld er dan uitzien?

Het nieuwe boek van Matthja Sterk uit Bodegraven en Barbara Kerstens: Het geheim van het Elfje gaat daarover. Elvy vertelt over hoe elfen de wereld mooier kleuren. Elfen geven licht en ze zorgen ervoor dat je zomaar een idee hebt. Niets is echter wat het lijkt, want ook elfen kunnen verdwalen, als zij over grenzen heen gaan. En dat terwijl Kareltje, het vriendje van Elvy, nog zo gewaarschuwd had.




Wil jij het geheim van het Elfje weten? Like dan de Facebook pagina Kers & Sterk èn Rebonieuws, vertel hieronder waarom jij wilt winnen en maak kans op het boek en een set kaarten.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie