65 teams tijdens Kuil-Cup 2017 in Bodegraven

Het is aanstaande zaterdag 27 mei tijd voor de Kuil-Cup in Bodegraven. De zwem- en waterpolovereniging BZ&PC organiseert dit evenement voor de tweede keer in zwembad de Kuil. Rogier van Veen is nauw betrokken bij het hele proces.




“De Kuil-Cup is een begrip geworden in de waterpolo-wereld. Vorig jaar hadden we 41 jeugdteams die meededen. Zaterdag zijn dit er al 65, waarvan 7 teams uit Bodegraven. De Kuil-Cup duurt van 09.30 uur tot 16.30 uur. We zien dit evenement ook als een mooie afsluiting van het waterpolo-seizoen bij de jeugd. Het plezier moet centraal staan.”

In het 50 meter buitenbad en in het binnenbad worden de wedstrijden gespeeld. In totaal zijn er vijf velden waar de jeugdige waterpoloërs een balletje kunnen gooien. Ruim 50 vrijwilligers gaan voor een topdag zorgen waaronder John Zonderop, hij fungeert weer als speaker.

Mensen die verkoeling willen zoeken in het 50 meter buitenbad van zwembad de Kuil kunnen deze dag hier niet terecht. Men kan wel gebruik maken van het peuterbadje en het spartelbad.

Filmpje van vorig jaar

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie