Rommelmarkt 10 juni 2017, in en rond de Ontmoetingskerk

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de Protestantse Wijkgemeente Emmaüs Bodegraven haar jaarlijkse rommelmarkt. Deze vindt plaats in en rond de Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat/ Willemstraat te Bodegraven.




Van 08.30 tot 13.30 uur is iedereen hier van harte welkom. Naast de verkoop van de tweedehands spullen laten we het Rad van Fortuin draaien. Hierbij kun je leuke en mooie prijzen winnen, waaronder drie hoofdprijzen: een fiets, een terrasheater en een diner bon van ‘Bij Robbert’.

In ’t Centrum is een ‘terras’ waar de bezoekers, voor en na het snuffelen bij de kramen, rustig wat kunnen drinken. Binnen staan de kramen met kleding, curiosa, speelgoed, elektra, boeken, lp’s en dvd’s. Buiten staan de kramen met meubelen, huishoudspullen, planten en glas- en aardewerk. Ook kunnen de bezoekers buiten heerlijke oliebollen kopen. Tot slot kunnen de kinderen zich laten schminken en kunnen de bezoekers meedoen aan diverse spelletjes.

De opbrengsten van de rommelmarkt gaan naar diverse goede doelen: naar Local Care, voor de financiële hulp aan de Moeder- en Baby klinieken in Pakistan; naar de World Servants, die in verschillende werelddelen aan het werk gaan en naar de Ontmoetingskerk voor de reparatie van de verwarming. De organisatie hoopt op een goede en gezellige markt en………..op een mooie opbrengst!

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie