Vrijdag 26 mei Start Autismecafé “Spectrum”

blank

Bodegraven: op 26 mei om 19:30 uur start het Spectrum Café in het Huis van Alles. Het Spectrum Café is een initiatief van een werkgroep, gevormd door een aantal vrijwilligers en beroepskrachten die met het Spectrum Café een leuke ontmoetingsmogelijkheid creëren voor mensen met Autisme (of een aanverwante aandoening). Het Spectrum Café is open voor iedereen met autisme (of aanverwante aandoening) én voor mensen die dichtbij hen staan.

blank


Vanaf 26 mei start het Spectrum Café als maandelijks terugkerende activiteit. Tijdens de Café avonden staat ontmoeting centraal. Bij de bar kun je terecht voor een kop koffie, thee, limonade of fris, maar ook voor een zakje chips. In het Huis van Alles zijn een aantal ruimtes die op verschillende activiteiten toegerust zijn. Lokaal 1 is voor “spel en spelen”, je kunt hier bijvoorbeeld schaken, maar je kan ook zelf je Magic kaarten meenemen, (wie weet zijn er meer mensen met Magic kaarten aanwezig en kunnen jullie samen spelen)! Lokaal 2 is het echte café , hier staat de bar en kun je chillen. Lokaal 3 is de “bioscoop”, hier draait een leuke film! Heb jij een idee welke film we de volgende keer kunnen draaien?

Het Spectrum Café is niet alleen voor mensen binnen het autistisch Ook ouders, vrienden en familie zijn van harte welkom, zo kun je samen komen en is de eerste keer misschien wat minder spannend.

Om de activiteit maandelijks te kunnen organiseren is de werkgroep op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen (met de activiteit). Wil je achter de bar staan, helpen organiseren, de bioscoop draaien, de ruimtes in te richten, stukjes naar de krant sturen, foto’s maken of heb je een ander leuk idee, laat het ons weten via Bodegraven@huisvanalles.nl

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie