Kampioenen bij AKV Vriendenschaar

VRIENDENSCHAAR E2 KAMPIOEN




Op zaterdag 13 mei werd de E2 van Vriendenschaar kampioen met de ongelofelijke uitslag van 30 tegen 0. De kleine topscoorders kregen van hun coaches een opdracht mee: ze mochten geen doelpunten tegen krijgen én iedereen moest een keer scoren. En die opdracht slaagde helemaal! Na het eerste kwart stond de E2 al met 10-0 voor en dat zette dus nog even door, totdat de dertig werd aangetikt. Een leuk detail: de E2 kreeg over alle wedstrijden tot dan toe sowieso geen goals tegen. Een beetje sneu voor de tegenstanders misschien, maar wat een prestatie!

VRIENDENSCHAAR C2 KAMPIOEN

Op zaterdag 13 mei speelde Vriendenschaar C2 voor het kampioenschap. Grappig feitje: dat wisten de kinderen uit de C2 zelf helemaal niet! Om de zenuwen enigszins onder bedwang te houden, hadden coaches Sylvia en Anne dit heel goed geheim weten te houden. Zo gingen de C2’ers best wel relaxed de wedstrijd in tegen tegenstander Nikantes. De week hiervoor werd thuis net aan van deze tegenstander gewonnen (met 5-4), dus het beloofde een echte strijd te worden. Toch, zo kalm als de C2’ers waren, werd dit eigenlijk minder spannend dan gedacht en werd gewonnen met 6-3. Pas toen het team met gejuich en taart onthaald werd op het eigen veld, drong tot hen door: wij zijn kampioen geworden…

 

VRIENDENSCHAAR B2 KAMPIOEN

Op zaterdag 20 mei stond voor de B2 van Vriendenschaar een kampioenswedstrijd op het programma tegen de tweede uit de poule. Het zaalseizoen zat de B2 niet mee, doordat zij net iets te hoog waren ingedeeld. Na daar heel veel verloren te hebben, werd dus echt wel uitgekeken naar het afsluiten van het jaar met een kampioenschap. De B2 startte scherp en kwam al gauw op voorsprong. Eigenlijk bleef dat de gehele wedstrijd zo: er werden mooie kansen gecreëerd en er werd lekker gescoord. Het was dan misschien niet een hele spannende eindfase, zoals dat bij veel kampioenswedstrijden wel het geval is, maar het was toch een heerlijk gevoel toen de scheidsrechter affloot bij een stand van 11-6 in het voordeel van Vriendenschaar. Kampioenen dus!

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie