Adverteren

Hartelijk dank voor uw interesse om (wellicht) te adverteren op Rebonieuws.nl. Onze website trekt maandelijks tussen de 75.000 – 100.000 bezoekers. We bereiken gemiddeld 26.00 unieke bezoekers per maand. Al met al een prachtige plek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

BEDRIJFSPAGINA

Word vriend van Rebonieuws.nl en profiteer van interessante voordelen

Pakket Brons

Advertentie op Rebonieuws.nl met afmeting 180x180 pixels t.w.v. € 295,- en een eigen pagina op Rebonieuws.nl in onze bedrijvengids t.w.v. € 295,- 

Aantrekkelijk advertentiepakket Zilver

 • U krijgt een gratis vermelding op onze Facebookpagina met 8200 ogen bij afname van een advertentie.
 • U mag een gratis advertorial plaatsen op onze website. De waarde is € 125,- Wij komen langs voor een paar leuke foto’s.
 • U kunt een gratis vacature insturen t.w.v. € 69,-
 • Een eigen pagina op Rebonieuws.nl in onze bedrijvengids zorgt voor een hogere positie in Google. Uw bedrijf is op meerdere manieren en kanalen zichtbaar voor klanten. 
 • U krijgt een ‘vriend’ vermelding op Facebook waar we jouw pagina uit de bedrijvengids promoten. U stuurt ons de informatie toe die wij op de pagina plaatsen.
 • Wij zullen eerder persberichten plaatsen over uw bedrijf op onze website.
 • Advertentie naast het nieuws t.w.v. € 295,-

Dit pakket geldt maar liefst een jaar lang en is normaal gesproken € 590,- en is nu € 495,- ex BTW. 

Pakket Goud (Pagina, advertentie en Video)

 • Gratis video van uw bedrijf op onze social media. Denk aan een commerciële boodschap. 10 seconden video online op social media (8100 volgers)
 • Onbeperkt vacatures insturen
 • Persberichten plaatsen
 • Advertentie naast het nieuws t.w.v. € 295,-
 • U mag een gratis advertorial plaatsen op onze website. De waarde is € 125,- Wij komen langs voor een enkele bedrijfsfoto’s.
 • U krijgt een gratis vermelding op onze Facebookpagina met 8200 ogen bij afname van een advertentie.
 • U krijgt een ‘vriend’ vermelding op Facebook waar we jouw pagina uit de bedrijvengids promoten. U stuurt ons de informatie toe die wij op de pagina plaatsen.

Totaalpakket voor  € 695,-

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel 0616318483 of mail naar info@rebonieuws.nl.

ADVERTENTIE RECHTERZIJDE & SLIDER VOOR MOBIEL

Uw advertentie wordt aan de rechterzijde van de website weergegeven op de desktop variant. Op de mobiele versie is uw advertentie op de homepage ook prominent zichtbaar in een slider.

De afmeting is 180×180 pixels. Deze advertenties rouleren in willekeurige volgorde.

De kosten zijn € 295,- exclusief btw per jaar. 

 

LOKALE DEAL

Uw advertentie een week lang prominent zichtbaar in elk artikel op Rebonieuws.nl? Dat kan vanaf nu! Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt uw gifbestandje sturen naar: info@rebonieuws.nl.

MIDDEN ADVERTENTIE OP HOMEPAGE

U kunt ook kiezen voor een advertentie op de homepage tussen de nieuwsrubrieken. Informeer naar de scherpe tarieven door te mailen naar info@rebonieuws.nl of te bellen naar 06-16318483.

Afmeting advertentie 1.000 x 280 pixels.

WIN-ACTIE

Wij houden regelmatig win-acties met lokale ondernemers. Informeer naar de voorwaarden door te mailen naar: info@rebonieuws.nl.

ADVERTORIAL

Wilt u ook een aantrekkelijke advertorial

U heeft twee eenvoudige keuzes: Laat uw advertorial professioneel door ons schrijven. De bijgaande foto wordt door ons gemaakt. U krijgt deze all-in service voor € 125,- ex btw.

U kunt zelf een tekst van maximaal 250 woorden + een foto sturen naar info@rebonieuws.nl. Wij zorgen voor plaatsing op de website en social media. De prijs is € 59,- ex btw.

VACATURE

U kunt uw vacature voordeling op Rebonieuws.nl plaatsen plus een link naar social media met bijna 8.000 volgers.

U betaalt voor een vacature slechts € 69,-  Deze personeelsfunctie blijft een maand online. Tegen vergoeding kunnen wij de vacature nogmaals delen op social media. De kosten hiervoor zijn € 59,-

Mail naar info@rebonieuws.nl en nemen met u contact op. 

Advies

Voor meer info of vragen over adverteren:

info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 83