Hartelijk dank voor uw interesse om (wellicht) te adverteren op Rebonieuws.nl. Onze website trekt maandelijks meer dan 100.000 bezoekers uit Bodegraven-Reeuwijk. Een prachtige plek om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Advertentie aan de rechterzijde
Introductieaanbieding!

Uw advertentie wordt aan de rechterzijde van de website geplaatst. De kosten zijn € 295,- exclusief btw per jaar.
De afmeting is 180×180 pixels. De advertentie is voor de bezoekers te zien op de homepage en de subpagina’s Algemeen, Sport, Zakelijk en ReBo in de Kijker. Deze rouleren in willekeurige volgorde.

Een week-banner aan de rechterzijde kost 10 euro per week. Voor het opmaken van de advertentie vragen wij een kleine vergoeding.

Advertentie tussen het nieuws

U kunt ook kiezen voor een advertentie tussen de nieuwsrubrieken. De advertentie is voor de bezoekers te zien op de Homepage en de subpagina’s Meest Recent, Algemeen, Sport, Zakelijk en ReBo in de Kijker. Informeer naar de scherpe tarieven door te mailen naar info@rebonieuws.nl of te bellen naar 06-16318483.

Afmeting advertentie 700×200 pixels.

Win-actie

Wij houden regelmatig win-acties met lokale ondernemers. Informeer naar de voorwaarden.

Advertorial

Wilt u ook een aantrekkelijke advertorial*? (*Een advertentie die lijkt op een redactioneel artikel. Maar in feite is het uw reclameboodschap!)

“Een advertorial werkt. Onze lezers lezen uw bericht alsof het nieuws is!”

U heeft twee eenvoudige keuzes:

  1. Laat uw advertorial professioneel door ons schrijven. De bijgaande foto wordt door ons gemaakt. U krijgt deze all-in service voor €125,- ex btw.
  1. Schrijf zelf uw tekst. Maak zelf een foto. Upload uw tekst + foto via www.rebonieuws.nl via het contactformulier of mail direct naar info@rebonieuws.nl. Deze optie komt op €59,- ex btw.

Vacature

Wilt u dat wij uw vacature delen op de website en op social media? Maak gebruik van ons grote netwerk met ruim 7.000 volgers op Facebook. De prijs voor een vacature is € 49,95.

Stuur je aanvraag naar: info@rebonieuws.nl

Advies

Voor meer info of vragen over adverteren:

info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 83

logo_met_slogan_cursief