DAP nominatie

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V genomineerd Sterkste Schakel

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V is dit jaar genomineerd  voor de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. De dierenartsenpraktijk is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren gevestigd aan de Zuidzijde in Bodegraven.
Op 16 maart zal de uitreiking plaatsvinden en zullen we weten welk bedrijf zich de sterkste schakel 2018 mag noemen. Limeta Vlaggenmasten uit Bodegraven was in 2015 de trotse winnaar van het evenement. Domburg Bodegraven was vorig jaar winnaar in de categorie bouw, installatie en techniek.

De prijs richt zich met name op klantgerichtheid. Inmiddels heeft de jury de praktijk bezocht, zodat zij een goed oordeel kunnen vormen over de dagelijkse werkzaamheden bij DAP.

Naast de jury kunnen de cliënten ook hun stem uitbrengen. Vanaf 4 maart gaan de digitale stembussen open. Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V gaat de link binnenkort bekend maken zodra mensen mogen stemmen.

Over Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. 

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Ons team bestaat uit 15 dierenartsen, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. Tevens werken wij intensief samen met een Nederlands specialist inwendige ziekten.

Onze enthousiaste dierenartsen en assistentes streven ernaar om uw dier altijd de best mogelijke zorg te geven. Om dit te realiseren werken we binnen de kliniek volgens de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied en volgen onze dierenartsen regelmatig nascholingen op zowel nationaal als internationaal niveau.

X