Goudseweg laatste dagen spoorovergang

Goudseweg in hoofdrol bij Historische Kring Bodegraven

Stichting Historische Kring Bodegraven is haar programma 2018 onlangs begonnen op 6 februari in De Meent met thema de fotobeelden van de Goudseweg. Er was sprake van veel belangstelling. 
Gewoonte getrouw gaan we dan de op donderdagvond verder, dat is op 22 februari. Om 20.00 uur starten we in de zaal van ’t Anker, Pastorieplein 1. Daar zijn we komend seizoen weer present voor belangstellenden en donateurs.

De Goudseweg met oude foto’s en ansichten van deze een oude lange straat is dus het onderwerp, we tonen daarbij ook wat beelden uit de directe omgeving. De Goudseweg een hoofdader van Bodegraven begint bij de eerste spoorwegovergang en is nu vol bebouwd, maar vroeger was het een kale boel met alleen aan het begin wat bedrijvigheid. Van paardenpad tot geasfalteerde ontsluitingsroute, met stoplichten, parallelweg en kruising met de N11.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis en breng uw oude foto’s mee. Onze boeken en oude Boreftse Bericht zijn er ook te krijgen. Deze week ontvangen alle donateurs ook het jaarprogramma en de laatste Boreftse Berichten no. 29. Kijk voor die onderwerpen en programma ook op onze website.

 

 

 

Broos de Groot, secretaris SHKB

X