boodschappenjongen

Jonge ondernemer start boodschappen bezorgservice voor ouderen

Sinds kort rijdt er in Bodegraven een nieuwe bezorgservice rond: “De Boodschappenjongen”. Deze service bezorgt heerlijke versproducten van lokale ambachtelijke leveranciers bij mensen thuis. De Boodschappenjongen is speciaal gericht op de ouderen en mindervaliden in Bodegraven.
Het initiatief is gestart door Bodegraver Max Beijeman. “Tegenwoordig worden steeds meer producten thuis bezorgd, dit gebeurt grotendeels door bestellingen vanuit een webshop en helaas profiteert een groot deel van de ouderen hier niet van mee. Zij hebben doorgaans niet veel kennis van computers en vinden het meestal niet prettig om online te betalen. Daarom ben ik deze bezorgservice gestart die niet werkt via een webshop, maar juist met papieren boodschappenlijstjes die ik bij de mensen thuis op kom halen.”

De Boodschappenjongen werkt samen met vier plaatselijke leveranciers: Slagerij Rietveld, Brood&Ko, John Groente en meer en de Bodegraafse Kaasboer. “Deze ambachtelijke leveranciers leveren van oudsher al de lekkerste producten van het dorp en ik vind het belangrijk dat juist deze partijen weer bereikbaar zijn voor de oudere generatie.”

We richten ons voornamelijk op de ouderen van Bodegraven, maar de service mag uiteraard door iedereen gebruikt worden. Wilt u meer te weten komen over De Boodschappenjongen of wilt u gebruik maken van de service? Kijk dan op www.deboodschappenjongen.nl  of bel naar 06 20 666 761. Wij komen persoonlijk bij u langs voor de uitleg en nemen dan gelijk de productcatalogus en boodschappenlijstjes mee. We hebben ook een facebookpagina.

X