26239124_1785681401442971_8405061015998949848_n

Lattenbrekers genieten van skiweekend in Westendorf

Woensdag 10 januari vertrok Prins Jeroen STAAL van Reedeurp samen met zijn hoffies Nathalie & Jorinda en zo’n 80 Reedeurpenarren voor 3 dagen naar het Oostenrijkse Westendorf. Dit is een jaarlijkse traditie vanuit de carnavalsvereniging onder de naam: De Lattenbrekers. Een bont gezelschap met leden van de Reedeurpenarren, maar ook familie en vrienden van de Prins en Hofdames van dit carnavalsseizoen. 
Om 17:00 uur werd het eerste biertje getapt en werd er vervolgens geproost op het aankomende (après)ski weekend. Om 18:00 zaten alle Lattenbrekers in de bus en werden zij uitgezwaaid door de thuisblijvende Reedeurpenarren. Na een rit van 12:00 uur kwam de Lattenbrekersbus aan in Westendorf. Hier was het snel ontbijten en op naar de piste die rijkelijk gevuld was met een dik pak sneeuw onder een strakblauwe lucht. Van sleeën tot skiën, ieder deed zijn eigen ding, om vervolgens met alle Lattenbrekers in de Karatbar onder het hotel de Tiroleravond te openen en te aprés-skiën tot in de late uurtjes…

Vrijdagochtend zaten we met z’n allen om 8:00 uur aan het ontbijt waar het eerste Flügeltje zonder moeite werd genuttigd. Ook deze dag was de sneeuw goed en kon er weer voldoende geskied, gesleed of gesnowboard worden. Om 16:00 uur was iedereen weer klaar om te gaan aprés-skiën wat ook deze avond weer tot in de laatste uurtjes doorging.

De zaterdagochtend stond in het teken van samen ontbijten met Flügels en de tassen inpakken en de kamers af, maar wel nog lekker de hele dag genieten van het Westendorfse skigebied. Ook de laatste dag is natuurlijk het Lattenbrekers weekend afgesloten met een groot aprés-skifeest waar iedereen na het eten om 22:30 uur de bus weer in ging voor de reis richting het mooie Reedeurp. 

Zondagochtend rond 9:00u kwam de bus aan bij Gasterij Vergeer waar een heerlijk ontbijt klaar stond. Tijdens het ontbijt heeft Prins Jeroen STAAL samen met zijn hoffies de hoogtepunten benoemd en dat waren er dit jaar weer genoeg. Het was een onvergetelijk en fantastisch, goed georganiseerd skiweekend. Dit belooft veel goed voor het komende Groot Carnaval dat start op zaterdag 10 februari in Reedeurp!!!

 X