DJ4

Organist, dirigent en componist Dirk Jan Warnaar overleden

Op 31 januari is organist, dirigent en componist Dirk Jan Warnaar op 62-jarige leeftijd thuis overleden. In december bleek dat hij ernstig ziek was. Toen was het al zo ernstig dat Dirk Jan en zijn vrouw Marianne zich afvroegen hoe lang zij nog samen hadden, zo stond te lezen in de zondagsbrief van de Emmaüsgemeente.
Op www.dirkjanwarnaar.nl worden al enige tijd herinneringen aan hem achterlaten. Het leven van Dirk Jan Warnaar kruiste het leven van heel veel anderen. Deze website brengt de herinneringen, anekdotes en foto’s samen die tijdens die ontmoetingen zijn ontstaan.

Dirk Jan was zijn leven lang bezig met muziek. Geboren in een kerkelijk en muzikaal gezin in Bodegraven, werd orgel- en koormuziek hem met de paplepel ingegoten. Hij was als kerkorganist verbonden aan de protestantse gemeentes (PKN) van Mijdrecht en Bodegraven. Ook maakte hij  o.a. audio-visuele producties voor instellingen en bedrijven, heeft hij vorig jaar samen met Arie van der Graaf de CD “Memories” uitgebracht, organiseerde hij samen met zijn vrouw Marianne MarDja-koorprojecten en -koorreizen en deed hij nog veel meer.

Op dinsdag 6 februari wordt ter nagedachtenis aan hem om 10.30.uur een kerkdienst gehouden in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. De begrafenis zal in besloten familiekring plaatsvinden. Er is uitsluitend mogelijkheid voor schriftelijke condoleance, hiervoor zullen manden geplaatst worden in de kerk. Zie hieronder voor meer informatie.

 X