DB en W 9219

Politiek Café  in Dorpshuis Custwijc

 Op maandag 19 februari vindt het Politiek Café plaats in Dorpshuis Custwijc in Driebruggen. Voorafgaand aan de lokale verkiezingen op 21 maart 2018 organiseert het Evertshuis een serie politieke cafés, telkens op een andere locatie.
Het zijn levendige avonden met onderwerpen die de inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk aan het hart gaan. Lokale politici gaan met elkaar en het publiek in gesprek, reageren op prikkelende stellingen, kijken terug en blikken vooruit.

Presentator is lokale spin in het web Ton van Elst. Er zijn vertegenwoordigers van 4 politieke partijen aanwezig: VVD, SGP, CDA en PvdA. Zij gaan met elkaar in debat rond de vragen: “Hoe behouden we jongeren voor de kleine kernen?” en “Hoe voorkomen we eenzaamheid in Driebruggen?” en dan gaat het niet alleen om eenzaamheid in sociaal opzicht maar ook over mobiliteit, zonder auto is men aangewezen op de buurtbus.

U ben van harte welkom op maandag 19 februari om 20.30 uur in Dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.

Praktische informatie:

Maandag 19 februari 2018
Aanvang: 20.30 uur
Entree: gratis
Locatie: Dorpshuis Custwijc, Laageind 1, Driebruggen

Foto: Bert VerverX