kerkhalfuurposter

Sunday Half Hour, kerkdienst van een half uurtje

Aanstaande zondag, 22 april, organiseert de jongerendienstcommissie van de Emmaüsgemeente weer een Sunday Half Hour; een korte, laagdrempelige dienst van een half uurtje. Steeds meer jongeren hebben een volle agenda en komen er daardoor niet meer aan toe om naar de kerk te gaan. Dat terwijl in een tijd van Facebook, Instagram en Snapchat de kerk een goede plaats kan zijn om elkaar persoonlijk te ontmoeten. De jongerendienstcommissie hoopt dat ook jij de gelegenheid hebt om een momentje voor God vrij te maken.
Het thema van dit SHH is Wall of Shame:

Doe jij je mooier voor dan je bent? Natuurlijk! Dat doet iedereen toch? Alsof het leven één doorlopend hoogtepunt is. En tussen al die schone schijn is er soms een heel ander beeld van ons zelf. Durven wij nog open en eerlijk te zijn? Voor onszelf? Voor mensen om ons heen? En worden we dan toch nog gewaardeerd? Of ook afgebrand?

Daarover denken we na en zoeken we antwoorden. Of er niet minstens Één is die ons waardeert, hoe we ook zijn.

Daarover gaat het SHH van zondag 22 april. Welkom en neem gerust iemand mee! De dienst zal gehouden worden in de Lutherkerk en begint om 11.30 uur, maar de deur is al vanaf 11.15 uur open. Dominee Leo Webbink  leidt de dienst en de muziek wordt verzorgd door Revelation, de jongerenband van de Emmaüsgemeente. Gezien het succes van de vorige Sunday Half Hours hoopt de commissie ook jou deze keer te ontmoeten.

 

 X