verkeer2

Verkeersregelaars nog weken actief in Bodegraven-Reeuwijk

De provincie Zuid-Holland voert van 28 april tot en met 11 juni 2018 groot onderhoud uit aan de N207 rond de kruising met de Brugweg in Waddinxveen. Tijdens de meivakantie was de Brugweg daarom afgesloten.
Sinds maandag 14 mei is de Brugweg in Waddinxveen weer open. Het (vracht)verkeer kan daar weer gebruikmaken van de Brugweg en de hefbrug. De N207 is dan alleen in de richting van Boskoop open. Richting Gouda is deze nog helemaal dicht tot 11 juni 2018, 06.00 uur. Gedetailleerde informatie over de werkzaamheden en planning zijn te vinden op www.zuid-holland.nl/N207Goudaboskoop.

Reactie Provincie Zuid-Holland

Bij de rotonde naar de N11 en A12 in Bodegraven en in Reeuwijk staan al weken meerdere verkeersregelaars. Dit zorgt niet bij iedereen voor blije gezichten. De negatieve reacties op social media blijven aanhouden. Het is een initiatief van de Provincie.  “Wij blijven verkeersregelaars inzetten, dus ook nog de komende weken. Dat doen we om er voor te zorgen dat het verkeer, vanwege de verkeersveiligheid, niet vast komt te staan op de N11. En om te voorkomen dat er sluisverkeer ontstaat in omgeving.”

Onderhoud N207 Gouda – Boskoop (start in 2019)

De provincie gaat de hoofdrijbaan van de N207 en het naastgelegen fietspad tussen de rotonde N452 en de tunnel Boskoop onderhouden (paars op de kaart). Er wordt onderzocht of er kleine verbeteringen voor de verkeersveiligheid mogelijk zijn en vervolgens wordt de verharding vernieuwd.X