Restaurants

Himalaya

Chinees afhaalrestaurant in Bodegraven(-Zuid).

De Buren

Welkom bij…. Grand Café De Buren is een toegankelijke ontmoetingsplaats voor iedereen. De deur staat letterlijk altijd open. U kunt ons vinden op het Raadhuisplein in Bodegraven, tegenover het gemeentehuis. ..

Chinees Restaurant Bodegraven

Chinees restaurant Bodegraven is al sinds 1980 gevestigd in de Wilhelminastraat. Onze chef-kok Sun Tang heeft al jarenlang ervaring in de Chinese keuken.

Tokyo

Japans restaurant “Tokyo” in Bodegraven(-Centrum).

Brouwcafé de Molen

Brouwcafé de Molen Wij zijn elke woensdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur. Brouwcafé de Molen! Sinds 5 december 2015, na een fikse restyle en met een nieuwe..

´t Zwaantje

Restaurant ‘t Zwaantje in Bodegraven Met humor en passie voor het vak, gecombineerd met een goede inkoop van verse producten zorgen we in ‘t Zwaantje voor smakelijke gerechten en vrolijke..

Restaurant in het Bonte Varken

Restaurant In het Bonte Varken is een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer van Just en Yvonne. Gelegen in het centrum van Bodegraven. Met veel producten uit de regio, zoals..

Restaurant Anders

Welkom in Restaurant Anders, gelegen in het centrum van Bodegraven, met een terras op het zuiden aan de Rijn en een moderne maar toch ook authentieke uitstraling.  Anders, omdat wij..

La Casa Maja

uit eteLa Casa Maja biedt u een warme en romantische ambiance in ons restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten uit Argentinië. Probeer voor pure romantiek en warmte onze..

Restaurantje aan de Rijn

Het Restaurantje aan de Rijn kent een rijke geschiedenis. Hier kunt u meer te weten komen over onze historie en het pand waarin dit zich bevindt. In dit pand zit..