BZ&PC verliest onnodig voor het eerst sinds een jaar 

De heren van BZ&PC zijn er niet in geslaagd het sleutelduel met ZV Haerlem te winnen. Aanvankelijk leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Bodegraafse equipe, die (onverwacht) met 5-0 voorkwam tegen de titelfavoriet. Na bijna twee ijzersterke periodes, raakte de ploeg – in de bekende derde periode – de leiding kwijt en wist in het slotakkoord niet meer langszij te komen. De heren verloren voor het eerst sinds een jaar, jammer genoeg was dit ook nog eens in het cruciale duel om de koppositie. 




Terneergeslagen is de ploeg onder leiding van Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsma echter niet: ”Het doel veranderd niet, de weg ernaar toe ook niet. Alle wedstrijden moeten gewonnen worden of we nu van Haerlem hadden gewonnen of niet. We speelden twee geweldige eerste twee periodes, alleen die drie doelpunten binnen 80 seconden in de derde periode doen ons de das om. We staan nog steeds tweede en zullen het komende jaar in de nek blijven hijgen van Haerlem” aldus Herman van Tongerloo 

De kans op het kampioenschap en daarmee de promotie naar de eerste klasse is zeker nog niet verkeken. Het seizoen is pas 4 wedstrijden onderweg voor de Bodegraafse equipe en beide ploegen treffen elkaar nog in het Haarlemse. Winst met 2 doelpunten verschil (of 1 doelpunt bij een grotere uitslag dan 7-8) is voldoende. ”Als we de rest van het seizoen zo kunnen spelen zoals we in de eerste twee periodes deden, zijn we trotse coaches. Voor nu bekijken we alles week voor week” besluit van Tongerloo. 

Tekst: BZ&PC
Foto: Still uit video

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank