ESTO legt Ramon Hageraats vast als hoofdtrainer van de selectie.

ESTO heeft voor haar selectie een opvolger gevonden voor de vertrekkende Pieter van Zoest. Na vijf trouwe jaren werd het tijd voor wat anders en ESTO heeft dit ter harte genomen. Op de vacature waren diverse sollicitaties binnen gekomen welke door een gekozen groep zijn doorgenomen. Deze groep bestond uit spelers, stafleden en bestuursleden, er is bewust gekozen voor een brede groep om met elkaar draagvlak te creëren voor het besluit. Na enkele gesprekken, waar direct al spelers bij zaten, had ESTO met Ramon een goede klik, de klik die wederzijds bleek te zijn.




 

Ramon Hageraats is 46 jaar en woont in Wateringen. Hij is in het bezit van TC 1 en heeft ervaring op het trainen van clubs op 2e klasse niveau. Momenteel is hij trainer van vvLyra, hier neemt hij na twee seizoenen afscheid. Voor de periode bij Lyra was hij 4 jaar trainer en hoofd opleidingen bij Be-Fair uit Waddinxveen. Met Be-Fair heeft hij de promotie naar de tweede klasse weten af te dwingen en in de tweede klasse meegestreden om de prijzen.

 

ESTO heeft met Ramon een overeenkomst gesloten voor 1 seizoen, seizoen 2018-2019, met als optie om te verlengen. We zochten stabiliteit en ervaring op 2e klasse niveau, het niveau waar we de komende jaren stabiel willen presteren.

Wij zijn van mening dat we dit in Ramon hebben gevonden gezien zijn opleidingsniveau en ervaring, zijn rust die hij uitstraalt en zijn langere dienstverbanden bij vergelijkbare clubs.

 

Naast de gesprekken met Ramon is ESTO ook druk bezig om de overige stafleden weer te binden aan de club. We kunnen dan ook vanaf deze plek melden dat we erg trots zijn dat Oscar de Heij nog een jaar bijtekent als trainer van het 2e elftal. Oscar presteert na de promotie afgelopen seizoen naar de reserve 1e klasse dit seizoen goed, hetgeen we met hem en een frisse blik erboven graag willen doorzetten.

Overige stafleden welke ook al een toezegging hebben gedaan voor komend seizoen zijn; leiders; Mark Rijnbeek, Cees de Groot en Bart Walraven, verzorger/hersteltrainer Kees Rietveld en grensrechter Marcel Dijkzeul. Als club zijn we blij dat we met deze mensen verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor onze club op selectieniveau.

Met de overige leden van de huidige staf lopen de gesprekken of worden de gesprekken nog gevoerd.

 

ESTO ziet uit naar de samenwerking met Ramon en de overige stafleden en ziet de toekomst met heel veel vertrouwen tegemoet.

 

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank