Geslaagd 12e Jeu de Boules Bedrijventoernooi

Op zaterdag 17 juni werd voor de 12e keer het Bedrijventoernooi bij Jeu de Boules Vereniging OSB Bodegraven aan de Groene Zoom georganiseerd. Na de opening door John Zonderop begonnen 204 deelnemers onder ideale weersomstandigheden aan de wedstrijd. Twee tegen twee werd in vier ronden gestreden om de wisselbeker en daarmee eeuwige roem te verwerven. De een wat fanatieker, maar de meesten speelden voor de ontspanning.




Het toernooi werd gedurende de dag muzikaal ondersteund door Herriemonie “Crescendo”uit Alphen aan de Rijn gevolgd door optredens van DJ Raymond en Hugo Beijeman. John Zonderop mocht eindelijk om 16.30 uur de winnaars bekend maken.

De eerste plaats en dus de wisselbeker werd gewonnen door Martin en Edwin van de firma TOBIMO Management en Ontwerp. Beide heren verkeerden daarna in een euforische stemming. De tweede plaats was voor het team van Frans van Wijk Tuinaanleg en de derde prijs ging naar Hans en Joost van de firma Kranenburg Dienstverlening.

Tot slot werd door John Zonderop de trekking van de loterij, met fantastische prijzen, op humoristische wijze ter hand genomen. De middag werd afgesloten met een spetterend optreden van het zangtrio “Helemaal Top”. Waarna om 19.30 uur de rust op het Jeu de Boules park neerdaalde en de buurtbewoners van de avond konden gaan genieten.

De organisatie van het Jeu de Boules Bedrijventoernooi bedankt de sponsors en de vele vrijwilligers. Zonder hun inzet is het niet mogelijk om zo’n groot evenement te organiseren.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank