Heren BZ&PC ronde verder in de beker

De heren van BZ&PC zijn er in geslaagd de volgende ronde in het bekertoernooi te bereiken. Een 15-4 overwinning op tweede klasser LZ1886 zorgt ervoor dat de mannen hun ‘Road to Heerenveen’ mogen vervolgen.




Dat BZ&PC heer en meester was, liet het vanaf de eerste seconde blijken. Mede dankzij een aantal strafworpen, was de voorsprong na de eerste periode al 5-1. Ondanks een mindere tweede en derde periode, kwam de equipe onder leiding van Herman van Tongerloo en Tjeerd Schaafsma niet in gevaar. Een sterke laatste periode, met mooi uitgespeelde doelpunten van onder meer de gebroeders Peek, betekende de definitieve uitschakeling voor het Leidse LZ, dat eveneens in de competitie zit bij BZ&PC.

Aanstaande zaterdag starten de heren de competitie met een thuiswedstrijd tegen Z&PC de Wiekslag (20:45u). Een team dat zich nabij Barcelona (Spanje) voorbereidde op het nieuwe seizoen. De trainers zien het seizoen met vertrouwen tegemoet na zeer goede resultaten tegen onder andere teams die uitkomen in de eredivisie. 

Foto: Beeldboot | Gert-Jan Kooij.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank