Rohda meiden laten zich zien!

De meiden van Rohda’76 hebben zich dit weekend weer van een andere kant laten zien. 30 voetbalsters zijn ingeschakeld om de wedstrijd van de vrouwen van Ajax tegen PSV in goede banen te leiden. Als mascotte op het veld en als ballenmeisje om het veld zet de meisjesafdeling Rohda weer goed op de kaart.




Met de bus wordt de reis naar sportpark De Toekomst, naast de Arena, ingezet. Daar aangekomen worden de meiden naar de kleedkamers in de catacomben geleid, waar ze een Ajax- dan wel PSV tenue aankrijgen of, in geval van de ballenmeiden, warm aangekleed worden in speciale lange trainingsjassen. Daarop volgt de instructie. Wat moeten we precies doen, en wie staat waar? De begeleiding is prima en natuurlijk verloopt het dan op rolletjes. Behalve dan dat de vrouwen van Ajax het toch niet kunnen winnen van PSV… ze worden met 0-3 ingemaakt. Voor Ajax staat dan ook niet heel veel meer op het spel, waar PSV gebrand is op het halen van een plaats in de kampioensgroep. Ajax heeft zich daar al eerder van verzekerd. 

Los van die uitslag is de avond natuurlijk een belevenis op zich! Hanneke mag als keepster met de Ajax keepster meelopen. Tessel loopt hand in hand met Oranje Leeuwin Stefanie van der Gragt. Malika is een van de ballenmeiden. Carmen op de foto met Luciënne Reichardt. Lisa die bijna die bal te pakken krijgt…. Alienke laat handtekeningen op haar voetbalschoen. Enthousiast, maar toch ook wel verkleumd, zoekt iedereen na afloop de bus weer op. Een enkeling valt onderweg naar de Broekveldselaan al in slaap, maar vooral achter in de bus blijft het feest nog lang voortduren!

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank