Softbal

Rohda’76 wint Rebo Sportontmoeting editie 10.

Wat een tof slot evenement is er dit jaar georganiseerd op en om het Raadhuisplein. Het was prima weer, er werd hard geknokt op de Swiper, Afmatrace en Klaverblad en er werd fanatiek gestreden om de straten te bemachtigen van het levend Monopoly spel. Ook wethouder Laura Leijendekkers kwam alle teams nog even aanmoedigen op het Raadhuisplein. Daarna was er als afsluiter een heerlijk sateetje bij de Buren en natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van het slot en uiteindelijk de overall winnaar! Het slot is uiteindelijk gewonnen door Heres, gevolgd door Rohda en VVB Zaal.
Het was nog even spannend met de berekening van het eindklassement, want door een hertelling op verzoek van VSTS over het Monopoly bleek dat er een verschuiving in het algemeen klassement plaatsvond! De winnaar van het ReBo Sportontmoeting is dit jaar Rohda’76 geworden, na een mooie reeks van overwinningen. Na 4 jaar ESTO als winnaar te hebben gehad, heeft Rohda na winst in 2012, de wisselbeker weer in ontvangst mogen nemen. Heres is geëindigd op een mooie tweede plaats gevolgd door ESTO. Het puntenverschil tussen de nummer 2 & 3 was uiteindelijk 4 punten! Nek aan nek race dus!

Voordat we vrijdag aan het spetterende slot begonnen hebben we eerst maandagavond nog softbal gespeeld bij VV Bodegraven, die hun veld ter beschikking had gesteld.  Dinsdag werd er hooggesprongen, vergesprongen, kogelgestoten en 400m estafette gedaan op de atletiekbaan in Reeuwijk. Vervolgens stonden donderdagavond de onderdelen badminton en tafeltennis op het programma. Alle onderdelen zijn met succes afgesloten!

Wij als organisatie hebben weer enorm genoten wat dit sportieve evenement, dat voor de 10x plaatsvond. Volgend jaar gaan we natuurlijk editie 11 organiseren! Daarvoor hebben we enthousiaste vrijwilligers nodig die ons kunnen helpen. Lijkt het je wat om aan dit evenement mee te helpen? Meld je dan aan bij een van de commisieleden (Iris, Barbara, Mike of Gaby) of stuur een berichtje via Facebook of email (info@rebosportontmoeting.nl).
There are no comments

Add yours