BZsyn13meir

Synchroonzwemsters BZ&PC 6e bij Landelijke Interregio

Zaterdag 12 mei j.l. vertrok de Age II ploeg van BZ&PC richting het verre Raalte voor de Interregio voor synchroonzwemsters onder de 15 jaar. BZ&PC nam aan deze landelijke wedstrijd deel met een team van 8 synchroonzwemsters te weten: Charlotte Leemburg, Sanne Baars, Jasmijn van Beijnum, Elza van Vliet, Maike van Vliet, Marije Koot, Danielle Verleun en Jente Doornhein.
Zij mochten als 3e aan de start verschijnen met hun uitvoering op de muziek ‘Amigo’. De meiden lieten een strakke uitvoering zien en behaalden mooie punten o.a. door hun vrolijke presentatie. Dit leverde hen een knappe 6e plaats op. Trainsters Kim Zonderop en Louise de vreugd kijken zeer positief terug op deze wedstrijd. ‘We hebben de laatste maanden de focus gelegd op o.a. uitstraling en presentatie. Hier was voor deze ploeg nog veel winst in te behalen. Op deze Interregio hebben ze laten zien dat ze hier duidelijk progressie in hebben gemaakt en de jury heeft dit ook beloond, aldus Kim Zonderop. Louise de vreugd vult aan: ‘We gaan er alles aan doen om deze stijgende lijn voort te zetten, want de NK komt nu echt dichtbij.

Op 16 en 17 juni vindt de Synchrobeat plaats en ons hoofddoel is een plaats veroveren in de uitvoeringen finale. We gaan er alles aan doen om dit te bereiken’.

 

 X