Twee-vingers-in-de-neus-middag voor Rohda’76

Zonder echt tot het gaatje te hoeven gaan, walste Rohda’76 over buur Rijnstreek heen: 8-0. De Nieuwerbruggers, die het seizoen nog verrassend openden met drie gewonnen wedstrijden, fungeren in de vierde klas voornamelijk als schietschijf. Met de royale winst deden de Bodegravers goede zaken in de subtop en houden zij kans op een periodetitel. ,,Ja, dat leeft wel in de groep. Je merkt dat dat vuurtje brandt’’, constateerde coach Boris van Es na afloop.




Van een echte tweestrijd was geen sprake, vond ook de Bodegraafse oefenmeester. Rohda’76 domineerde en verdeelde de productie keurig over twee helften: vier voor en vier na de thee.

Binnen het kwartier opende Stephan Wahl de score: 1-0. Die voorsprong bouwden Esli Westmaas, Arnoud Troost en Wessel Sterk uit naar een 4-0 ruststand. Na de 5-0 van Mitchell van Waveren stokte de doelpuntenproductie tot de voorlaatste wedstrijdminuut. In de slotfase gaven Troost, Wahl en opnieuw Van Waveren het doelsaldo nog wat meer glans: 8-0.

Komende zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij Siveo’60. Dat kan een spannend potje worden, want net als Rohda’76 doen de Zegvelders het goed in de strijd om de derde periodetitel. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Foto Kees van der Wilk: Druk luchtverkeer voor het doel van Rijnstreek.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank