Uitstekende prestaties junioren Sportclub Reeuwijk

Zaterdag 10 juni was de derde en laatste wedstrijd van de landelijke CD junioren competitie in Zoetermeer. De vier D junioren jongens en de twee C junioren meisjes stegen boven zichzelf uit met deze wedstrijd. De zes atleten wisten op de 13 onderdelen acht persoonlijke records scherper te stellen. Elmar van Erkel was deze dag weer een klasse apart. Zowel de 80 meter sprint en als bij het kogelstoten werd hij eerste. Bij het kogelstoten stootte hij de kogel naar 10.63 meter dat is een verbetering van 77 cm van zijn oude persoonlijke record. Op de 80 meter sprintte hij naar een tijd van 10.47 seconden dat is 0.3 seconden sneller dan zijn oude tijd. Robin de Haan liep op de 1000 meter in een tijd van 3.23.08 minuten en finishte als vierde. Deze tijd was goed voor een nieuw persoonlijk record. Raphaël Willemstein sprong met het verspringen naar een afstand van 3.94 meter, persoonlijk record. Met de 4x 80 meter estafette finishte de junioren op een zesde plaats in een tijd van 46.39 seconden.




De D junioren jongens eindigde met hun ploeg op een zevende plaats in hun poule.

Bij de C junioren meisjes waren er persoonlijke records voor Robin Droog met het hoogspringen (1.35 m) en dat was goed voor een zevende plaats en kogelstoten. Robin stootte de kogel naar een afstand van 7.00 meter en dat is 58 cm verder dan haar oude persoonlijke record.

Madelief de Jong scherpte haar persoonlijke records aan met de 80 meter sprint (12.43 sec.) en speerwerpen (18.37 m). Met het hoogspringen sprong Madelief over de 1.45 meter en dat was goed voor een vierde plaats.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie