Vriendenschaar 4 kampioen!

Vriendenschaar 4 is bezig aan een prima zaalseizoen! Het gaat zelfs zó goed dat het team zich, al drie wedstrijden voor het einde van de competitie, ongeslagen kampioen mag noemen.




Afgelopen zaterdag verloor concurrent Trekvogels uit Rotterdam. Dat betekent dat Trekvogels, met nog drie wedstrijden te gaan in deze competitie, zelfs niet meer op gelijke hoogte kan komen met Vriendenschaar.

Twee andere concurrenten, ONDO uit ‘s-Gravenzande en KCC uit Capelle aan den IJssel, kunnen dit ook niet meer waarmaken. Vriendenschaar 4 ontpopte zich tot ware doelpuntenmachine in de zaal: sinds afgelopen zaterdag staat de teller op 197 doelpunten uit 11 wedstrijden. En met 83 doelpunten tegen betekent dat een positief saldo van 113 doelpunten.

De winst (17-10) tegen Korbis uit Waddinxveen leverde dit weekend dus een kersverse kampioen op. Na afloop was daar het praatje van de voorzitter en de attentie in de vorm van rozen en iets lekkers.

Vriendenschaar feliciteert haar vierde seniorenteam van harte!

Onderschrift bij de teamfoto:

Achterste rij van l. naar r.: Melissa v.d. Heijden, Chantal van As, Bernadette Domburg, Paula Potuyt, Iris Ouwerkerk, Nadine de Vries

Voorste rij van l. naar r.: Arwin Roos, Peter v.d. Hoven, Stefan de Vries, Dennis Volwerk

Op de foto ontbreekt Ad Knoester

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank