Vriendenschaar 7 wint van moedig TTV Reeuwijk 1

Donderdag stond het bezoek van de koploper in de 3e klasse E op de agenda. Vriendenschaar 7 uit Gouda trad aan tegen de heren van Reeuwijk 1.




André van der Laan, Remco van der Star en Ard Swart konden de prachtige prestatie van een week eerder geen winnende vervolg geven. Hoewel de uitslag 3-7 wijst op een makkelijk Gouds avondje, is het tegendeel waar. 5 partijen werden in 5 games beslecht. Daarvan wist Vriendenschaar er 4 te winnen. Maar zoals het een echte topper betaamt kregen de gasten niets cadeau. Dat bleek ook toen Van der Laan zijn laatste partij speelde bij een 2-7 stand in de wedstrijd. Geen kans meer op een eindoverwinning, maar in de laatste en 5e game van deze partij trok hij met 13-11 aan het langste eind. Dit betekende zijn 2e partij winst. Van der Star, normaal gesproken altijd goed voor tenminste 2 partijen, was niet in fysiek beste doen en won er 1. Swarts was er in één partij dichtbij, maar kon geen winst bijschrijven. TTV Reeuwijk staat met nog 1 wedstrijd te gaan op een derde plaats met 8 punten achterstand op de koploper.

Mocht Vriendenschaar met forse cijfers verliezen van het gedegradeerde PITT75 en mocht Reeuwijk 1 winnen van runner-up NTTC met eveneens forse cijfers, maar die bespiegelingen zijn puur hypothetisch.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank