Schermafbeelding-2017-06-14-om-10.50.08

Zwem4daagse in Sportcentrum De Kuil een groot succes!!

Vrijdag 16 juni was het zo ver, bijna 400 deelnemers van de Zwem4daagse gingen voor de laatste keer zwemmen om hun welverdiende medaille te mogen ontvangen. De Zwem4daagse, die dinsdag 13 juni om 18:00 uur door Bodegraafse zwemster Tes Schouten werd gestart, bestond uit vele enthousiaste deelnemers.
Naast het zwemmen waren er ook leuke randactiviteiten, zoals het ponyrijden, een aquaroller, een buikschuif baan, clinic synchroonzwemmen, gymnastiekvereniging DOS met de tumblingbaan en vele leuke knutselactiviteiten. Bij de kramen stonden Jasper van Ouwerkerk van Bonjour Deli-Plaza met lekkere stroopwafels, Kwalitaria voor een lekkere snack en verkochten medewerkers van de SBAB koffie, thee, pannenkoeken en gelukspoppetjes voor € 1,- waarbij de gehele opbrengst naar het goede doel KIKA Kinderkanker ging. Op vrijdag werd de avond afgesloten met een loterij met leuke prijzen, waarbij de opbrengst van de lootjes ook naar het goede doel ging. De opbrengst voor het goede doel KIKA was bijna € 700,-. Een mooi bedrag!

De organisatie kijkt met een goed gevoel terug op de editie van 2017 en kijkt nu al uit naar de volgende editie in 2018, waarbij we hopelijk weer mooi weer zullen krijgen.

Ingezonden bericht
There are no comments

Add yours