Bordspel Ik hou van Bodegraven ideaal Kerstcadeau

Op donderdag 10 november was de lancering van het bordspel Ik hou van Bodegraven. Nu iets meer dan een maand verder blijkt hoe populair het spel is.
Verschillende foto’s van en met het spel verschijnen op Social Media. Het collectersitem ligt al bij meerdere huishoudens in huis. Quint Langerak kan dit beamen:
“Het gaat heel leuk. Mijn kinderen vinden het een leuk spel. Het loopt ook goed. De reacties in de winkel zijn erg gaaf. Nog steeds kunnen mensen een leuk origineel cadeau sparen voor onder de boom. Er is op dit moment ¾ van de spellen gespaard door vele Bodegravers. Dus er zijn nog spellen te krijgen voor de feestdagen.”

Ook Bodegraver Edwin van der Weide vindt het een leuk spel voor jong en oud. “En persoonlijk vind ik het prettig dat het niet zo langdradig is en uren kan duren zoals Monopoly. Het is gewoon leuk om even tussendoor te spelen. En het is tenminste een spel in het echt  even niet online.”

Heeft het spel al een plekje verworven in jouw spellencollectie? Sparen kan tot en met deze week. De spaaractie loopt tot Kerst, een mooie kans dus om het nog in huis te halen!

Foto Facebook

 
There are no comments

Add yours