loco1 (1 van 1)

Burgemeester Christiaan van der Kamp grote afwezige tijdens nieuwjaarsreceptie

Maandagavond 9 januari was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze editie werd gehouden in Zalencentrum de Brug in Reeuwijk.
Burgemeester Christiaan van der Kamp was er zelf niet bij. Hij bleek ziek te zijn. Hierdoor mocht Martien Kromwijk de ambtsketting dragen en de nieuwjaarstoespraak houden.

De loco-burgemeester wenste alle aanwezigen een weergaloos goed 2017. “Onze burgemeester Christiaan van der Kamp kan er door een onschuldig virus niet bij zijn. U zult dit jammer vinden, maar ik weet zeker dat hij het nog veel moeilijker vindt om u niet persoonlijk te ontmoeten vanavond.”

“Het jaar 2017 staat volgens de trendwatchers in het teken van de woorden: bescherming en zelfvoorziening. Het hebben van zekerheden in het leven en ervoor zorgen dat hetgene dat wij nodig hebben ook werkelijk bereikbaar is.”

Daarna noemde Martien Kromwijk een lijst met vrijwilligers en ondernemers op die de burgemeester als voorbeelden had genoteerd. Hij kon niet iedereen noemen, maar wilde ook niemand te kort doen. “Iedereen die hier in Reeuwijk aanwezig is, brengt op zijn of haar manier een eigen bijdrage aan de lokale gemeenschap. Laten we het glas heffen op het nieuwe jaar”, waren zijn slotwoorden.

Na de toespraak was er gelegenheid om handen te schudden en elkaar het beste te wensen voor 2017.

 
There are no comments

Add yours