Patrick en Annemarie

HIIT Center van DATO Training gaat alweer uitbreiden! 

 Alweer uitbreiden? Er is net een ruimte bijgekomen, vertel! Ja, dat klopt de ruimte die we erbij hebben voor Personal Training zoals de 1 op 1 Training, de Duo training en de Small Group Training is nog niet eens af.
Maar ik ga dit keer ook niet in de oppervlakte uitbreiden, maar in de diensten.

Het blijft natuurlijk een ding, afvallen en/of op het gewenste gewicht komen en daar te blijven. Je kunt sporten totdat je er bij neervalt, maar als het met de voeding niet goed zit, dan ga je een doel niet halen.

Gelukkig kon ik in het verleden een prachtig en perfect plan aanbieden via een branchegenoot. Super dat ik daar gebruik van mocht maken, maar op de één of andere manier kwam het niet van de grond.

Nu heb ik voor het HIITcenter een voedingsprogramma wat ik aan kan gaan bieden.

Doeltreffend en effectief met blijvend resultaat! Of je 6 tot 8 kilo wilt afvallen, aankomen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit je training wilt halen. Kom maar, ik heb het!

Sterker nog: ik ga ermee knallen! Doe je mee?

Kom langs, maak die afspraak en ga ervoor. Samen met mijn collega Annemarie gaan we je helpen. Nee serieus, we gaan je echt helpen. Je gaat sporten, je wordt gecoacht, het hele gezin kan gewoon mee-eten en echt, het – is – niet – moeilijk.

Kosten en investering

Kosten zijn niet leuk, dus we hebben het hier over een investering. Eerlijk is eerlijk: investeer in jezelf! Het gaat om maar € 150 euro voor 10 weken. Is dat het? Nee, ik zou Pat zien zijn als er natuurlijk in deze maand…..oké, ….en volgende maand… een mooie aantrekkelijke actie bij zit.

Actie

Voor de eerste 10 personen die zich inschrijven ligt er een stempelkaart

klaar t.w.v. € 35,00 en goed voor 10x sporten.

Voor de volgende 10 personen ligt er een stempelkaart klaar met 5 gratis lessen.

Voor de persoon die als eerste 10 kilo verantwoord afvalt, ligt er nog een stempel kaart klaar! BAM!

Vervolgtraject

Uiteraard kunnen de 10 weken verlengd worden, alles is bespreekbaar en afhankelijk van je doel. Uiteraard houden we hier rekening mee.

Informatie

Wilt u meer informatie, kom langs tijdens de openingstijden of neem contact op. Via de email: info@datotraining.nl of annemarievoeding@gmail.com

Uiteraard kunt u ook contact zoeken via Facebook: DATO Training HIITcenter. Vergeet vooral niet te liken op Facebook.

                    Patrick Bouwer en Anne Marie

Het rooster bij DATO Training
There are no comments

Add yours