Jeugd Sportcentrum REBO wint alle wedstrijden in Woerden!

Sportcentrum REBO trad afgelopen zondag aan bij Rams Thai in Woerden met maar liefst 5 jeugdvechters, 3 meisjes en 2 jongens.
Celeste Gielen mocht de aftrap doen met een rematch partij tegen Joëlle Ami. Maar ook deze keer had Joëlle niets in te brengen en won Celeste weer overtuigend net zoals de eerste partij.

Safin Heinz, een 7-jarige jeugdspeler van REBO draaide een demo eindigend in onbeslist met 2 winnaars.

Rafik Aini van REBO is een gedrongen jongen en trof een lange jongen van team De Jager. Door goed te luisteren naar zijn trainers en het opvolgen van de instructies heeft hij het voortreffelijk gedaan. Ook deze partij eindigde onbeslist en kende 2 winnaars.

Als 4e was het de beurt aan Thyara Magalhaes. Zij trad aan tegen een zeer ervaren meisje van de promoter. De opdracht was duidelijk, alles geven en hoog tempo draaien. Dit deed ze dan ook op topniveau goed combinerend met beentechnieken resulterend in een overduidelijke overwinning van Thyara.

Als laatste ging Steffany Holswilder de ring in namens REBO, een meisje van 9 jaar die nu al heel serieus met de sport bezig is.

Ze volgt alle trainingen en geeft het maximale, ook tijdens de wedstrijd. Ze heeft super gevochten en de beker met de grote oren mee naar huis genomen.

Een topdag dus voor REBO met de maximale score!

Ingezonden bericht
There are no comments

Add yours