Poster Open Dag Tandarts Oranjelaan

Maak kennis met de vernieuwde tandartsenpraktijk Oranjelaan

Op zaterdag 14 januari 2017 zet Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan in Bodegraven de deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de vernieuwde tandartsenpraktijk. Afgelopen jaar heeft er een grondige verbouwing plaatsgevonden in het gebouw aan de Oranjelaan. Door samenvoeging met het naastgelegen pand is de praktijk flink ruimer geworden. Sinds een aantal maanden is de verbouwing van de tandartsenpraktijk zo goed als afgerond.
Op zaterdag 14 januari van 11:00 tot 15:00 uur kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de tandartsenpraktijk. Tijdens de rondgang langs de behandelruimtes kunt u informatie vinden over implantaten, onzichtbare beugels, snurkbitjes en tandenbleken. Alle bezoekers ontvangen een waardebon waarmee ze flinke korting op een bleekbehandeling krijgen. Speciaal voor deze dag zullen ook sportschool Green Health Center en schoonheidssalon Elements aanwezig zijn met demonstraties en aantrekkelijke acties.

Voor de kinderen is er ‘poetsles’ en wordt er gedemonstreerd hoe het boren van een gaatje en het vullen van een kies in zijn werk gaat. Ook kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De kleurplaat kan nu al opgehaald worden in de tandartsenpraktijk. Voor alle kinderen die de kleurplaat inleveren heeft de praktijk een leuke attentie, en voor de mooiste kleurplaten ligt er een speciale prijs klaar.

U bent zaterdag de 14e van harte welkom bij Praktijk voor Tandheelkunde Oranjelaan, Oranjelaan 1a/b in Bodegraven.
There are no comments

Add yours