Rabobank Hypotheekvlog #2

Voor het eerst of opnieuw een huis kopen, is een spannend moment. Er zijn veel zaken waar u over moet nadenken en beslissen. Daar helpen we u graag bij.
Van uw eerste oriëntatie tot het afsluiten van de hypotheek en erna. Zo kunt u zich online oriënteren op wat u kunt lenen òf samen met een hypotheekadviseur. En wanneer uw hypotheekvraag concreet wordt, gaan we samen het adviesgesprek aan. Zo komen we tot een hypotheek die helemaal aansluit op uw persoonlijke situatie.

Caroline Boer vertelt wat de mogelijkheden zijn voor het aanvragen van een hypotheek als je geen vast contract hebt bij jouw werkgever.

Hypotheek binnen een week:

In 7 dagen zorgen we er samen met u voor dat er een getekende hypotheekofferte ligt. Een hypotheekofferte van de Rabobank geeft garantie dat u een hypotheek kunt krijgen en uw droomhuis kunt kopen. In 5 stappen heeft u binnen een week een hypotheek.

Energiezuinige woning:

Koopt u een energiezuinige nieuwbouwwoning met een Groenverklaring, dan komt u in aanmerking voor een Rabo GroenHypotheek. Hiermee profiteert u van een korting op de hypotheekrente van een hypothecaire lening.

 

Uw hypotheek adviseur;

De komende weken ontmoet u onze adviseurs Caroline, Michel, André en Maurits op de Rebonieuws vlog waarin ze u meer vertellen over de mogelijkheden.

 

Nieuwsgierig geworden of vragen? Belt u ons gerust voor een kennismakingsgesprek op telefoonnummer (0348) 42 70 00 of loop binnen op ons kantoor aan de Markstraat in Bodegraven
There are no comments

Add yours