samen1

ReBo vraagt raak aan Mariël Dijkstra, één van de gezichten van PUHA

Mariël Dijkstra uit Bodegraven is 34 jaar en is sinds maart 2015 één van de gezichten van PUHA. Mariel Dijkstra neemt samen met Punk en Harm de exploitatie voor haar rekening. PÛHA is gevestigd in het pand van de Musketier aan de Wilhelminastraat 29. PÛHA is een bar met stadse allure en Bodegraafse gezelligheid.

Jullie zijn nu bijna een jaar bezig. Gaat alles volgens verwachting?

“Absoluut! We zijn met PUHA begonnen om topfeesten neer te zetten want dat is wat we leuk vinden en waar we onze creativiteit helemaal op los kunnen laten. Alles uit de kast trekken en de gekste ideeën gewoon doen. Want zo zeggen we: zo gek kan het alleen bij PUHA. Bodegraven moest even wennen aan ons concept: niet altijd de zelfde muziek of doelgroep maar juist voor ieder wat wils. We werken met een feest-agenda en willen voor iedereen een feest neerzetten. We zijn er in geslaagd iedereen daar in mee te krijgen. Dat zorgt er ook voor dat we regelmatig worden afgehuurd voor feesten en partijen of door bedrijven. Mensen vinden het leuk dat bij ons alles kan, aan welke wens kunnen wij wel een wending geven. Zo kan de gast eigenlijk zijn of haar eigen PUHA-avond invullen.  Zoals wij zeggen: met de dosis poeha die jij wilt.”

Onlangs hadden jullie 20.000 ballen in een ballenbak. Waarom was dit een geslaagde actie?

“Dit is een typisch voorbeeld van: gewoon doen wat we leuk vinden. En dat vonden velen met ons. Wat is er gelachen in die bak. Iedereen kon zich uitleven en het kind kwam in iedereen naar boven. Sommige gasten zeiden aan de bar: daar ga ik echt niet in. Een paar biertjes later lieten ze zichzelf er zo in vallen. We vinden het zo mooi om te zien! Dat is waar we het voor doen.”

Vrijdag de 13e is een speciale avond voor mensen met een beperking. Vanwaar dit initiatief?

“Waarom niet? Is de hoofdvraag. Wij zeggen: feest voor iedereen. Daarom spitsen we ons met feesten vaak op een doelgroep (kinderen of juist 50+), of op een muziek genre (bijvoorbeeld live muziek of juist aprés ski), want we vinden; iedereen moet van een feest kunnen genieten. Wie je ook bent. Zo hebben we binnenkort ook een feestavond voor ouderen. Als ik straks nog fit ben als ik 70 ben dan wil ik ook nog wel een feestje! Dat willen wij bieden. En zo ook aan mensen met een beperking.”

Wat kunnen mensen nog verwachten de komende maanden bij PUHA?

“Haha, we krijgen soms tips; ‘weet je wat je moet doen?’ zeggen mensen wel eens. En dan roepen we vaak in koor….ja dat staat ook op ons lijstje. We hebben nog zo veel ideeën, ik kan wakker liggen van het enthousiasme als ik dat ga invullen. We brainstormen regelmatig en we kunnen de komende jaren nog vullen met hilarische en leuke activiteiten en feesten. Maar we hebben ook gezegd: als we het doen, doen we het goed. We besteden heel veel aandacht aan onze themafeesten. Alles moet tot in de puntjes kloppen. Daarom nemen de feesten veel voorbereiding in beslag. Op korte termijn is er weer een Double Dutch feest met onder andere Peter Beense, kaartverkoop via: eventbrite.nl. Ook een Boerenfeest met de Wethouders, een 70/80/90 feest met een verlichte dansvloer en discoballen!
Met ons 1 jarig bestaan op 25 maart  gaan we helemaal los. We hebben iedereen benaderd die afgelopen jaar bij ons heeft gedraaid of opgetreden, samen zetten we een topprogramma neer waarbij alle genres voorbij komen. En er gaat nog veel en veel meer komen…. we blijven verassen met feest voor iedereen.”

Onze party agenda wordt bekend gemaakt via Facebook en de website: www.puhabodegraven.nl

There are no comments

Add yours