Rohda’76 in ‘derde helft’ onderuit

Promovendus Rohda’76 heeft zijn draai in de derde klas nog niet gevonden. Na de overtuigende seizoenouverture tegen Zwammerdam (7-1 winst), wisten de Bodegravers slechts één schamel puntje toe te voegen aan hun totaal. Afgelopen zaterdag kaapte Lugdunum met 0-1 de zege weg. Dat gebeurde in de 15e minuut van de blessuretijd. De scheidsrechter had aanleiding gevonden om uiteindelijk maar liefst 17 minuten langer te laten doorspelen. Een paar minuten te lang voor het team van Boris van Es. De oefenmeester zag dat de man in het zwart al na 25 minuten de rode kaart trok voor Stephan Wahl. Na rust overkwam dat Nicky Overes. Die kreeg 2 keer het gele kartonnetje getoond, dus rood. Op beide uitsluitingen viel het nodige af te dingen. Net als op de extra speeltijd.

Aanstaande zaterdag 17 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij Floreant. De Boskopers hebben één punt meer dan de blauwhemden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.