Snertloop 2016

RVC’33 organiseert voor 33e keer de Snertloop

Voor de 33ste keer organiseert RVC’33 op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (7 januari 2017) de zogenaamde “Snertloop”. De Snertloop is een (hard)loopwedstrijd van 4,2 km rondom ‘De Baars’ voor iedereen die het jaar sportief wil starten.
In verband met de verkeersveiligheid zal de finish op het parkeerterrein voor de kantine zijn. Om de afstand gelijk te houden zal er op Kaagjesland iets verder richting de Reewal gestart worden. Voor de jeugd is dit jaar het parcours veranderd. Ze zullen niet hun rondjes door de ‘Nieuwbouw’ lopen, maar rond de voetbalvelden.
Door sponsoring van Vergeer Holland en Sportclub Reeuwijk kan de snertloop met zijn tijd meegaan. De tijd zal dit jaar elektronisch geregistreerd worden.
Goed doel
Het inschrijfgeld van de snertloop wordt, net als ieder jaar, ook dit jaar weer geschonken aan een goed doel. Het goede doel voor dit jaar is MATCHIS, het Nederlands centrum voor stamceldonoren: www.matchis.nl
Inschrijven
U kunt u zich reeds inschrijven via www.rvc33.nl  Dit heeft de voorkeur. Betaling (inschrijfgeld: t/m 10 jaar 1 euro, vanaf 11 jaar 2 euro) geschiedt bij het afhalen van het deelnemersbewijs op 7 januari in de RVC-kantine. Uiteraard zal er na de Snertloop weer voor iedereen gratis een kom snert of warme chocolademelk klaarstaan en is er alle tijd om nog even na te praten over de verrichtte prestaties.
Alle gegevens over de snertloop op een rijtje:
13.00 uur: start inschrijving
13.30 uur: Startschot jeugd tot en met 10 jaar en wandelaars
14.15 uur: Prijsuitreiking jeugd tot en met 10 jaar
15.00 uur: Startschot Senioren, Junioren, pupillen (jongens en meisjes ouder dan 10 jaar) 4,2 km.
16.15 uur: Toelichting goede doel.
16.30 uur: Prijsuitreiking en bekendmaking geldbedrag voor het goede doel.

Foto: Leo Ernst
Ingezonden bericht
There are no comments

Add yours