DAP nominatie

Video: Rondleiding bij dierenartsenpraktijk Bodegraven

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V is dit jaar genomineerd voor de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. De dierenartsenpraktijk is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren gevestigd aan de Zuidzijde in Bodegraven. Aanstaande vrijdag 16 maart weet DAP of ze de prijs gaan winnen in de categorie dienstverlening met meer dan vijf medewerkers.
Daarnaast maakt het bedrijf ook kans om de publieksprijs te winnen. De digitale stembussen zijn tot vrijdag 16.00 uur open. Stemmen op Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V doe je hier!

VIDEO

 

Over Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. 

Dierenartsenpraktijk Bodegraven B.V. is een kliniek voor paarden en gezelschapsdieren in het Groene Hart van Zuid-Holland. Ons team bestaat uit 15 dierenartsen, waaronder twee erkende keuringsdierenartsen, een ISELP gecertificeerde paardenarts en een erkend manueel therapeut voor paarden. Tevens werken wij intensief samen met een Nederlands specialist inwendige ziekten.

Onze enthousiaste dierenartsen en assistentes streven ernaar om uw dier altijd de best mogelijke zorg te geven. Om dit te realiseren werken we binnen de kliniek volgens de laatste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied en volgen onze dierenartsen regelmatig nascholingen op zowel nationaal als internationaal niveau.

X