Wedstrijdseizoen turnen voor Reflex van start

 
Op zaterdag 26 november vond voor de 3e maal de Koppelwedstrijd plaats in de Meerkoet. Hiermee is het wedstrijdseizoen 2016/2017 voor de turnselectie van Reflex van start gegaan.

Middels loting waren er 9 koppels samengesteld, jong en oud door elkaar, waardoor het verenigingsgevoel en plezier met elkaar versterkt wordt.

 

Elk koppel zorgde voor een leuke naam en kleding, want er waren ook twee originaliteitsprijzen te winnen. De ladybugs (Anaïs Marelis, Robin Oskam, Denise van Veen en Anne van den Heuvel) mochten een bekertje in ontvangst nemen voor de 1e originaliteitsprijs. En de Coole Blondjes (Kiki de Wijn, Myrthe Slappendel, Jaimy Schouten en Malu Bos) werden een medaille omgehangen voor de 2e originaliteitsprijs.

 

Na een middag vol mooie en nieuwe oefeningen op sprong, brug, balk en vloer werden de punten bekend gemaakt.

De 3e plaats, met mooie bronzen medailles, was voor Charlies Angels (Renske de Keijzer, Jasmijn Crawfurd, Kees Vermeulen en Dewy Schouten) De zilveren medailles voor de 2e plaats werden uitgereikt aan het combiteam Elastic Girls/Black Stars (Emma Langerak, Roos Laukens en Noëlle Bakker/Lotte van den Brink en Robin van Heijningen) en de Pink Lady’s (Eline Korpershoek, Jenelva Helversteijn, Manisha de Kamper en Kiki Fabrie) gingen naar huis met de felbegeerde gouden medailles.

 

Al met al een geslaagd begin van het wedstrijdseizoen.

foto-koppelwedstrijd-reflex

Ingezonden bericht
There are no comments

Add yours