travel1-768×513

Bodegraafse ondernemer start nieuw reisplatform

De Bodegraafse ondernemer Dirk-Jan van Rijn heeft samen met 2 compagnons het nieuwe reisplatform MrTravel.nl opgericht. De afgelopen maanden is er stevig gebouwd, en de site is nu klaar voor lancering. 1 van de compagnons is een bekende naam in de reiswereld, namelijk Peter Langhout (Voorheen Peter Langhout Reizen). De combinatie van proceskennis binnen de travel-industrie, en de flexibiliteit van in-house ontwikkeling maakt MrTravel.nl in staat om systemen en concepten te ontwikkelen die tot in de puntjes zijn geautomatiseerd.

zijn er allerlei leuke unieke bedrijven die zich aansluiten bij het MrTravel concept, zoals onder andere Sailing Dutchman, One2gether Travel (Single reizen, en éénouder vakanties), SAIL (Den Helder, Amsterdam), en er zijn nog veel lopende aanvragen.

Er zijn nu 5875 pakketten te koop in 37 verschillende landen. Het aantal pakketten zal de komende weken nog minimaal verdubbelen. Daarnaast zal de frequentie van blog artikelen, leuke en nuttige informatie alsmaar toenemen omdat er ook een groep schrijvers bij het concept betrokken is.

“MrTravel draait niet alleen om het verkopen van goede vakanties, maar het wordt daarnaast ook een informatief platform met informatie over de leukste en interessantste plekjes op de hele wereld”, aldus Dirk-Jan van Rijn.

Klik hier om de website van MrTravel te bekijken.
There are no comments

Add yours