boven2

Inbraakpreventie Van Boven houdt niet alleen de inbrekers buiten de deur, maar nu ook de muggen

Inbraakpreventie Van Boven is erkend dealer van Toppoint Insect Screens. Met onze innovatieve plisséhorren kunt u ongestoord genieten van de buitenlucht. Dankzij het plissé van het hor hebben pollen en ongedierte geen kans om via een raam of deur binnen te dringen. Het materiaal is sterker dan vlak horrengaas, raakt minder snel beschadigd en schiet niet zomaar open. Door de weerbestendigheid van het hor kunnen ramen en deuren elk seizoen, probleemloos geopend worden.

 

Wij leveren een ruim aanbod aan raam,- en hordeuren voor houten, kunststoffen en aluminium kozijnen. Alle uitvoeringen zijn – zonder meerprijs – te verkrijgen in verschillende RAL-kleuren en u heeft de keuze uit grijs of zwart gaas. De plisséhorren kunnen op elk oppervlak of opening gemonteerd worden. Zo ook in draai,- en kiepramen. Bij Inbraakpreventie van Boven hebben wij voor ieder probleem een passende oplossing. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Wilt u persoonlijk geïnformeerd worden over de mogelijkheden voor de voor u geldende situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail; info@inbraakpreventievanboven.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 – 14 93 07 66.

 
There are no comments

Add yours