Laura-van-Ooi-Plan-my-Proposal

Nieuw: Plan my Proposal maakt het huwelijksaanzoek uniek

REEUWIJK – Laura van Ooi (23) is sinds kort haar eigen bedrijf begonnen in het organiseren van huwelijksaanzoeken. Met Plan my Proposal wil ze mannen en vrouwen gaan helpen om hun aanzoek uniek te maken. ‘Niets is te gek, het gaat om de details en het aanzoek moet een verhaal hebben,’ aldus Laura.

‘Wanneer iemand mij inschakelt om samen een uniek huwelijksaanzoek te creëren, kan het brainstormen beginnen. Het kan twee kanten op gaan. De één weet precies wat hij/zij wil maar schakelt mij in om alles tot in de details te regelen en plannen. Of de persoon in kwestie heeft nog geen idee hoe hij/zij het wil aanpakken. In dit geval beginnen met het brainstormen om zo tot een aantal unieke aanzoekideeën te komen,’ aldus Laura van Plan my Proposal.

Het idee is een aantal jaar geleden ontstaan toen Laura op zoek was naar een onderwerp voor haar afstudeerscriptie. Hierbij kwam zij terecht op een Amerikaanse website die huwelijksaanzoeken organiseerde. In Nederland was deze dienst nog vrijwel nergens te vinden. ‘Organiseren van evenementen en mensen een onbezorgde dag verzorgen is mijn passie. Ik wil zowel mannen als vrouwen laten zien dat een huwelijksaanzoek veel meer kan zijn dan het op je knieën gaan op een mooie locatie, de relatie wordt namelijk ook samengevat in het aanzoek en ook op de details wordt gelet.’

Een aanzoek in een sprookjesachtige setting in het bos, tijdens het skydiven, tijdens een diner op het strand? Het kan allemaal geregeld worden. Uiteindelijk hoeft de persoon die op zijn/haar knieën gaat zich alleen maar zorgen te maken over wat hij/zij gaat zeggen voordat de vraag ‘wil je met mij trouwen?’ daadwerkelijk gesteld wordt. Daarnaast biedt de blogpagina van de website Plan my Proposal veel inspiratie voor het perfecte huwelijksaanzoek.

 


X