afbeelding-virtuele-tour-en-ondernemers

Nieuwe, unieke website Winkelcentrum Miereakker Reeuwijk

Winkelcentrum Miereakker heeft een compleet nieuwe en unieke website, www.miereakker.nl. In het digitale tijdperk waarin wij ons bevinden is het belangrijk om ook online een aantrekkelijk gezicht te hebben, de bezoekers online van de gewenste informatie te voorzien en hen naar het winkelcentrum te trekken. 
Het Reeuwijkse bedrijf Omni VR heeft Winkelcentrum Miereakker compleet virtueel in beeld gebracht en dit is op unieke wijze geïntegreerd in de nieuwe website gemaakt door Corn Reclame. Men kan via de virtuele tour en de website bij alle winkels een kijkje binnen nemen en ook kennis maken met de ondernemers en wat zij te bieden hebben. Voor een volledige beleving is de virtuele tour van Winkelcentrum Miereakker zelfs met VR bril te bekijken.

Met deze website willen wij de online bezoekers op een leuke manier kennis laten maken met de prachtige winkels, horeca en diensten die Winkelcentrum Miereakker te bieden heeft. Dit kunnen de bewoners van Reeuwijk en omgeving zijn en daarbij ook de gasten van Landal De Reeuwijkse Plassen.

Wij willen hen laten zien dat je heerlijk kan lunchen op het terras van Délifrance of voor je diner terecht kan bij de Kwalitaria of Mandarijn en kan borrelen bij de Wijnbar. Wij willen de mensen kennis laten maken met onze slager, kaasboer, groenteboer en bakker en de passie van deze ondernemers voor hun vak en producten overbrengen. 

Winkelcentrum Miereakker is een prachtig en modern winkelcentrum met een divers aanbod en gepassioneerde ondernemers. Beleef dit virtueel op www.miereakker.nl en kom in het echt langs bij het winkelcentrum en de diverse ondernemingen die de Miereakker rijk is.

 

X