Overname primera

Primera Gildenburgh overgenomen door Bodegraafs ondernemersechtpaar

Primera Gildenburgh in Gouda gaat over naar een nieuwe eigenaar, namelijk het Bodegraafse echtpaar Jurgen en Fauve Kok. Zij hebben al Primera winkels in Bodegraven en Waddinxveen.
Na 12 jaar ondernemer te zijn geweest gaat de vorige eigenaar een nieuwe uitdaging aan
Ruim 12 jaar geleden namen wij een klein tabakszaakje over aan de Gildenburg 88. Een kleine kiosk naast de super de boer. Al snel maakte we naamsbekendheid binnen Gouda als verkooppunt van de staatsloterij en als specialist op het gebied van sigaren. Een renovatie van het winkelcentrum begon en een noodzakelijke verhuizing van de winkel naar de andere kant van het winkelcentrum was noodzakelijk. In een noodlocatie hebben we alles gedaan om te overleven. Maar met een mooi vooruitzicht, een grote winkel in het winkelcentrum naast Keurslager van de Geest. En dan gelijk alles maar om, over naar de formule Primera, een postkantoor erbij en 150 m2 groot. Niets deed meer aan dat kleine winkeltje denken. Groter geworden in het assortiment sigaren en met rasse schreden naderden wij de lijst van top verkooppunten van Nederland. Na een paar jaar Postkantoor eruit, ING en PostNL erin. Weer een paar jaar later ING eruit en een inloop klimaatkamer erin. En ondertussen een van de beste winkels van Nederland. Een top verkooppunt van staatsloten en de overige loterijen. Met als topprijs de verkoop van de hoofdprijs van de Staatsloterij. Dagenlang met een limousine op zoek naar de winnaar van de hoofdprijs. Al die jaren strijdbaar voor de winkel, onder andere de rechtszaak tegen de gemeente over de zondag openstelling tijdens verkiezingstijd. Dat heeft vele ambtenaren doen zweten. De zaak niet gewonnen, maar onder druk van de rechtszaak is het beleid wel aangepast. Maar ambtelijk Gouda, vrees niet meer. Ik, Marco van der Horst, ga van lokaal, naar globaal. Per eind mei start ik als Export Manager bij Royal Agio Cigars in Duizel.

Per 14 mei 2018 neemt ondernemersechtpaar Jurgen en Fauve Kok, bekend van hun mooie Primera winkels in Bodegraven en Waddinxveen, de winkel over. Een jong en gedreven stel welke de winkel goed voort zal zetten en waarschijnlijk nog wel kunnen verbeteren. Ze gaan verder met het huidige personeelsbestand. Marco en het huidige team hebben er alle vertrouwen in.

Dus Primera Gildenburgh blijft de specialist in de regio voor uw rookwaren, wenskaarten, cadeaukaarten en kansspelen.

Namens Marco van der Horst, bedankt voor de afgelopen jaren.

Namens Jurgen en Fauve Kok, wees welkom in onze winkel!X