Waarom-de-schoorsteen-geveegd-moet-worden

Reinigingsbedrijf ‘de Laat, altijd schoon én veilig!

Glasbewassing, dakgoot-, dakkapel-, zonnepaneel en gevelreiniging stonden al op het dienstenmenu van Ruben de Laat. Zo ook spin- en graffitiverwijdering. Maar Ruben en zijn vrouw Sylvana Popijus willen de regionale markt (Bodegraven e.o.) verder veroveren. Op het gebied van het reinigen van elk bedrijfspand en/of particuliere woning. In de vorm van een nieuwe dienst erbij: elektrisch schoorsteenvegen!

Een nieuwe naam en bedrijfsvorm

Sylvana regelde al de administratie en public relations toen het bedrijf nog R. de Laat Glazenwasserij heette. Een serieuze noodzakelijk functie, die veel tijd in beslag neemt. De nieuwe naam ‘Reinigingsbedrijf ‘de Laat’ past nu beter bij de uitbreiding van de bestaande diensten. Een nieuwe bedrijfsvorm ook. Van eenmanszaak naar vof.

Vertrouwde kwaliteit

De vertrouwde pluspunten van het reinigingsbedrijf blijven onveranderlijk bestaan:

Als service altijd een sponsje meer

Ruben doet wat hij belooft plus net dat beetje meer!

Netjes en betrouwbaar

Laat De Laat je bedrijfspand/woning met een gerust hart reinigen. Ruben is een betrouwbare nette beleefde vakman.

Een scherpe prijs voor perfecte kwaliteit

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek zelf dat kwaliteit betaalbaar is.

Eerlijk (onderhouds)advies

Naast advies geeft Ruben of Sylvana steevast uitleg over de werkzaamheden en welke milieuvriendelijke reinigings- en onderhoudsmiddelen er voor je woning/bedrijfspand worden gebruikt.

Reiniging = onderhoud = behoud

Door het periodiek laten reinigen van je ramen/dakkapel/gevel/dakgoot en schoorsteen blijven deze kostbare bezitten in een goede conditie. Voorkomen is beter dan genezen. Onderhoud is behoud.

Voorkom schoorsteenbrand!

Gezellig, open haardje stoken! Helemaal leuk. Het kan echter ook vreselijk misgaan. Schoorsteenbrand! Met als gevolg: brandschade, gesmolten materiaal, schroeiplekken, rookschade, koolmonoxidevergiftiging en brandwonden

Niemand wil een schoorsteenbrand! En al helemaal de gruwelijke gevolgen niet. Voorkom schoorsteenbrand en laat je schoorsteen minimaal 1x per jaar* vegen! (*Afhankelijk van je stookgedrag. Wie vaak stookt, dient zijn schoorsteen vaker te laten vegen dan 1x per jaar.) Bovendien is het onderhouden van je schoorsteen nodig voor de uitbetaling van je schadeverzekering voor als het toch is misgegaan. Verzekeraars zien graag een ‘veegbewijs’ van een schoorsteenveger. En zo’n veegbewijs verkrijg je heel gemakkelijk en goedkoop via Reinigingsbedrijf ‘de Laat. Voor slechts (!) €40,- veegt Ruben je schoorsteen. Veertig euro! Dat is natuurlijk geen geld om brand, en alle ellende van dien, te voorkomen!

Elektrisch schoorsteenvegen

Ruben de Laat veegt elke schoorsteen volgens de nieuwste (schoorsteenveeg)techniek: elektrisch! Het is de meest inventieve techniek voor het reinigen van afvoer-, rook- en ventilatiekanalen. Vergelijk het met een elektrische tandenborstel ten opzichte van een “ouderwetse” tandenborstel. De kracht van de elektrisch roterende aandrijving zorgt voor een optimale roetverwijdering van alle kanaalwanden. Elektrisch schoorsteenvegen is dus super grondig! Bovendien is het schoon en veilig. En mocht er toch een vuiltje gemorst worden tijdens de werkzaamheden? Dat ruimt Ruben direct voor je op! De Laat laat alles schoon en veilig achter. Altijd.

Interesse?

Heb je interesse in de reinigingswerkzaamheden van Reinigingsbedrijf ‘de Laat? Of wil je nog meer info?

Kijk dan even op www.glazenwassernodig.nl of op www.schoorsteenvegernodig.nl of bel voor een vrijblijvende offerte op maat of afspraak naar 06 – 15 53 85 97

Je kunt Reinigingsbedrijf ‘de Laat natuurlijk ook op Facebook liken en/of volgen: https://nl-nl.facebook.com/reinigingsbedrijf/

 


X