Adverteren 2023

Adverteren op Rebonieuws.nl

Hartelijk dank voor uw interesse in adverteren op Rebonieuws.nl. Onze website trekt maandelijks zo’n 100.000 bezoekers. We bereiken gemiddeld ruim 30.00 unieke bezoekers per maand. Ook ons Instagram account maakt een vlucht met ruim 3700 volgers. Daarnaast hebben we een grote cohesie met onze inwoners en ondernemers. 

Vacatures per 2023 

* vanaf februari 2023 gelden er nieuwe prijzen

U bent op zoek naar nieuw of vervangend personeel in of uit onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het kan zomaar zijn dat uw bedrijf in het Groene Hart is gevestigd, maar u op zoek bent naar het juiste personeel uit onze regio. U wilt gewoon zo snel mogelijk dat uw personeelsfunctie wordt vervuld. Kortom: Iedereen moet uw vacature zien? Maar waar begint u? Wij helpen u hierbij. Zoals we al tal van andere ondernemers helpen!

Rebonieuws.nl staat voor: voor en door inwoners. We willen onze inwoners graag informeren over nieuws, acties, maar ook vacatures. Het is goed om onze dorpsgenoten te binden aan het lokale bedrijfsleven. Maak een keuze uit de onderstaande twee opties.

Optie 1 – PRIJS € 250,- 

De vacature plaatsen wij op maar liefst vier kanalen:

1. Plaatsing op www.rebonieuws.nl onder het kopje vacatures 
2. Koppel link op Facebook (10.000 volgers) naar de website.
3. Plaatsen op Instagramstory met 3800 volgers. De vacature is zichtbaar in de story en in onze highlights van vacatures. 
4. Samenvatting op Linked’In en onze website

Optie2: Uitgelichte vacature € 350,-

1. Plaatsing op www.rebonieuws.nl onder het kopje vacatures en bij de bovenste plekken
2. Altijd zichtbaar op de homepage aan de rechterzijde en overige pagina’s!
3. Koppel link op Facebook (10.000 volgers) naar de website.
4. Plaatsen op Instagramstory met 3800 volgers. De vacature is zichtbaar in de story en in onze highlights van vacatures. 
5. Samenvatting op Linked’In en onze website

Overzicht met meerdere vacatures

De bezoekers krijgen in één oogopslag meerdere vacatures te zien van jouw bedrijf. Om alles online te plaatsen op de website, link op Facebook en Instagram story is € 595,-.

Meedenken?

Voor meer info of vragen mail naar: info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 83

LOKALE DEAL

Wil je graag een actie onder de aandacht brengen of wil je onze lezers informeren over een nieuw menukaart of een nieuw product? Wij plaatsen jouw deal op onze website, Facebook en Instagram story. Maak dan gebruik van onze lokale deal t.w.v. € 95,- 
Vanaf februari 2023 wordt de prijs € 115,-

LOKALE DEAL COMPLEET

Wil je graag een actie onder de aandacht brengen of wil je onze lezers informeren over een nieuw menukaart of een nieuw product? Wij plaatsen jouw deal op onze website, Facebook en Instagram Story en op onze Feed. Maak dan gebruik van onze lokale deal t.w.v. 125,-
Vanaf februari 2023 wordt de prijs € 150,-

Branded content 

Mag iedereen weten wat jouw bedrijf te bieden heeft aan potentiële klanten of toekomstige collega’s? Verdient dat gave nieuwe initiatief of product binnen jouw onderneming extra awareness of wil je graag iemand binnen het bedrijf in het zonnetje zetten? Het kan allemaal met een branded content artikel via Rebonieuws.nl.

Meerdere bedrijven zoals Lok installaties, Peek Autoservice, VD Gugten Porsche Service, en Hagebo, gingen je al voor. Wanneer we aan tafel zitten is het tijd om jouw wensen, doelen en benodige informatie samen met jou te doorlopen.

We zetten het artikel op de website en onze social media kanalen voor een breed publiek.

Branded content op maat gemaakt + ingezonden foto = € 175,-

 • Link op de website
 • Link op Facebook met 10.000 volgers
 • Post op Instagram story

Branded content op maat gemaakt + foto = € 225,-

 • Link op de website
 • Link op Facebook met 10.000 volgers
 • Post op Instagram story
 • Post op Instagram feed met 4000 fans (extra)

ADVERTENTIE NAAST HET NIEUWS VANAF € 395,- per jaar 

Advertentie naast het nieuws vanaf € 395,- per jaar. Wil jij 24/7 uur per dag zichtbaar op Rebonieuws.nl? Kies dan voor een advertentie met afmeting 220 x 220 pixels naast het nieuws.

Extra adverteer-mogelijkheden op Rebonieuws.nl

 • Advertentie bovenaan de website 1000 x 200 pixels
 • Advertenties tussen de nieuwsrubrieken 300 x 300 pixels
 • Lokale deals 
 • Facebookkoppeling naar ruim 10.000 volgers
 • Extra vacaturemogelijkheden (pakket)

VIDEO

Het gaat om een redactioneel/commerciële video van maximaal een minuut om jullie (nieuwe) product/dienst/actie te presenteren. Dit is een video met een redactionele en commerciële insteek. Het is voor de kijker interessant om de video te zien. Ook omdat het om een lokaal bedrijf gaat waar waarschijnlijk bekende mensen werken. Het gaat om een interview met tussendoor shots van de producten of diensten.

Vooraf stemmen we samen af wat de wensen zijn voor de video. Daarna gaan we aan de slag met de opnames. Deze duren +/- 1 uur. Dan is het aan ons om te starten met de montage. De (commerciële) video plaatsen wij vervolgens na goedkeuring op onze website en social media met ruim 9300 volgers op Facebook. Groot bereik, grote impact!

Een mooie en interessante manier om uw doelgroep te bereiken door uw bedrijf te presenteren aan onze lezers. Een mooi voorbeeld is: https://www.facebook.com/rebonieuws.nl/videos/260360181500395/

U krijgt de video ook voor eigen gebruik.

Bij interesse komen we graag in gesprek met jullie!

Hieronder meer informatie 

BEDRIJFSPAGINA

 

Voordelen adverteren op Rebonieuws.nl 

 • Advertentie-blokje naast het nieuws afmeting 180 x 180 pixels
 • Bedrijfspagina met logo
 • Social media informatie en foto's op je bedrijfspagina
 • Foto's op je bedrijfspagina
 • Plaatsen in juiste categorie
 • Redactionele nieuwsberichten
 • 2 lokale acties per bedrijf
 • Vacature
 • Gratis Facebookkoppeling naar ruim 8300 volgers

Dit pakket is maar liefst een jaar lang en nu voor € 495,- ex BTW. 

 

ADVERTENTIE RECHTERZIJDE

Uw advertentie wordt aan de rechterzijde van de website weergegeven op de desktop variant. Op de mobiele versie is uw advertentie op de homepage ook prominent zichtbaar in een slider.

De afmeting is 220 x 220 pixels. Deze advertenties rouleren in willekeurige volgorde.

De kosten zijn € 295,- exclusief btw per jaar. 

 

LOKALE DEAL

Uw advertentie een week lang prominent zichtbaar in elk artikel op Rebonieuws.nl? Dat kan vanaf nu! Informeer naar de mogelijkheden.

U kunt uw gifbestandje sturen naar: info@rebonieuws.nl.

MIDDEN ADVERTENTIE OP HOMEPAGE

U kunt ook kiezen voor een advertentie op de homepage tussen de nieuwsrubrieken. Informeer naar de scherpe tarieven door te mailen naar info@rebonieuws.nl of te bellen naar 06-16318483.

Afmeting advertentie 1.000 x 280 pixels.

WIN-ACTIE

Wij houden regelmatig win-acties met lokale ondernemers. Informeer naar de voorwaarden door te mailen naar: info@rebonieuws.nl.

GESPONSORD BERICHT

Laat uw commerciële/gesponsord bericht met foto door een professionele journalist opmaken. Uw bedrijfsbericht delen wij ook op onze succesvolle social media pagina in een PDF document. Voordeel is dat het direct zichtbaar is voor de lezers.

U krijgt deze all-in service voor € 195,- ex btw.

Wilt u zelf een commercieel bericht insturen?

 • U kunt zelf een tekst van maximaal 50-75 woorden + een foto sturen naar info@rebonieuws.nl. Wij zorgen voor plaatsing op de website en social media (8400 volgers). De prijs is € 59,- ex btw.
 • Voor een uitgebreid stuk van maximaal 200 woorden + mogelijkheid tot meerdere foto's rekenen wij een bedrag van € 75,- ex. BTW. Het bericht komt op de website en social media.

 

 

Content missing

Advies

Voor meer info of vragen over adverteren:

info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 83