Prijsuitreiking

Aankomende vrijdag 15 juni start de ReBo Sportontmoeting!

Nu voor bijna alle sportverenigingen het seizoen is afgelopen en de laatste activiteiten bij de clubs worden afgerond, mag de ReBo Sportontmoeting na een jaar stil zitten eindelijk weer in actie! Twaalf teams en tal van vrijwilligers zitten al weken in spanning om, zeven avonden lang, elkaar weer op te zoeken en het beste beentje voor te zetten tijdens de fanatieke potjes bowlen, hockey, trefbal, tennis, klaverjassen, flag football en korfbal. Op vrijdag 29 juni sluiten we de twee gezellige weken sport af tijdens het Slotevenement in het Reeuwijkse Hout.
Voor het eerst in ons 11-jarig bestaan mogen wij twee teams uit Reeuwijk ontvangen, wij zijn daar super trots op! De deelnemende teams zijn Voetbalvereniging ESTO, VV Bodegraven, BZ&PC Bodegraven, Rohda’76, DATO, Vriendenschaar, VSTS, Windsurfclub Reeuwijk, RVC’33 en Heres. Wij als commissie hebben heel veel zin in de evenementen en hopelijk jullie ook!

Deelnemende teams, jullie worden om 19.30 uur verwacht bij de bowlingbaan in Alphen aan den Rijn op Sportlaan 3 voor het eerste onderdeel: bowlen. 

 X