Kik – Jason Bouman – Bloed, Zweet & Tranen – © Chantal Tak (portret, liggend)

Jason Bouman zet met ‘Bloed, Zweet & Tranen’ het EVERTSHUIS op zijn kop

Bodegraven – Vrijdagavond 17 januari komt Jason Bouman met zijn zevenkoppige band het EVERTSHUIS op zijn kop zetten met liedjes van twee generaties Hazes. Het wordt gegarandeerd een gigantisch meezingfestijn!
Als je je ogen dichtdoet dan is hij het gewoon… In 2013 won Jason Bouman het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes zorgde hij ervoor dat de jury direct overtuigd was van zijn zangkwaliteiten.

Deze nieuwkomer is inmiddels een blijver. In maart 2014 bracht hij zijn album Zomaar Ineens uit. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en op pleinfeesten van AVROTROS, stond Jason in maart 2015 zelfs in Ahoy.

Al twee generaties Hazes brengen met hun hits gezelligheid en verbroedering teweeg. In seizoen 2019-2020 toert Jason met zijn band door Nederland om de zalen op hun kop te zetten met de grootste Hazes hits. Als de zevenkoppige band ‘de Vlieger’ of ‘Zij Gelooft in mij’ inzet, gaat het dak eraf. En wedden dat je heel hard meezingt tijdens ‘Leef’! Alleen meedeinen mag natuurlijk ook.

De voorstelling op vrijdag 17 januari begint om 20:30 uur, kaarten kosten € 17,50 per stuk. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

VRIJDAG 17 januari

Jason Bouman & band – Bloed Zweet & Tranen

Genre: Muziek

Aanvang: 20:30 uur

Entree: € 17,50 (exclusief drankje)X