Kwalitaria

Live-blog: Wat doen ondernemers in tijden van Coronacrisis?

Volg hier het nieuws over de ontwikkelingen van ondernemers in Bodegraven-Reeuwijk omtrent het coronavirus. Klik op de kop om naar het volledige artikel te gaan.
14.21 OPBR helpt ondernemers in coronacrisis

De ondernemersverenigingen (OPBR, RvHID, BOV, ROV, Platform-Z) en gemeente Bodegraven-Reeuwijk bundelen hun krachten tegen de coronacrisis op de nieuwe website opbrhelpt.nl. Met deze website informeren, verbinden en inspireren zij lokale ondernemers. Je vindt er de laatste informatie, lotgenoten en voorbeelden van ondernemers die de crisis te lijf gaan.

 

^ 26 maart ^

14.00 Leden van Green Health Center blijven fit tijdens de tijdelijke sluiting van het centrum

Alle leden van Green Health Center ontvangen een unieke inlogcode van FitSnacks.tv, een online platform die professionele workouts deelt die je thuis kunt uitvoeren. Naast deze dienst deelt het Greenteam elke dag een filmpje op social media met een workout die thuis en/of in de buitenlucht uitgevoerd kan worden. 

13.30 Fit Living Well

13.00 Restaurant Anders bezig met nieuw menukaart?

12.05 Limesrun afgelast

De run die voor 5 september in de planning stond is GECANCELD. Nu kun je zeggen: ja, maar dat is 5 september pas….Nou geloof mij dat we voorlopig nog niet van het virus af zijn en dat het flink door dreunt op het zakelijk van Nederland. Bedrijven zullen noodgedwongen moet stoppen omdat het financieel niet haalbaar is om door te gaan. En dan kom ik vragen om sponsoring. Het kan niet, het voelt niet goed.

12.00 De Zoete Inval in Bodegraven verkoopt, ondanks corona,  weer ijsjes

Ze hebben wel een aantal restricties. Volg deze goed op, zo kunnen ze zo lang mogelijk open blijven. 1) houd 1,5m afstand 2) wacht achter de lijnen op je beurt 3) niet consumeren in of bij de ijssalon.

11.00 Jumbo Reeuwijk

Op Facebook staat dat Jumbo Reeuwijk de ouderen speciaal gaat nodigen om tussen 08.00 uur en 09.30 uur boodschappen te komen doen. X