45040785-5255-43d5-b4b4-9842b582faf8

Nieuwe Fysio in Bodegraven bij sportschool Fit Living Well

Bij Fit Living Well Bodegraven kun je naast sporten op jouw eigen niveau nu ook terecht voor fysiotherapie. Op afspraak behandelt fysiotherapeut Peter Gründer sporters bij pijnklachten, overbelasting en blessures. Maar een fysio kan je ook helpen om klachten te voorkomen door je spieren en gewrichten regelmatig te behandelen en soepel te houden.




De van oorsprong Bodegraver is zelf een ervaren sporter. In zijn jeugd voetbalde hij bij Rohda ‘76 en was fanatiek lid van tennisvereniging Botesa. Na zijn studie startte hij als professioneel fysiotherapeut in Amsterdam, waar hij ook woont. De band met Bodegraven is altijd gebleven door het contact met zijn familie en inmiddels is hij nu ook een aantal dagen werkzaam als fysiotherapeut in de sportschool van zijn nicht Debby Straver-de Groot.

Als geen ander weet Peter mensen te helpen bij pijnklachten of om deze juist te voorkomen. Voorafgaand aan een behandeltraject luistert hij goed naar zijn patiënten om de behandelingen perfect af te stemmen op de persoon en het uiteindelijke resultaat.

Een behandeltraject begint bij een intake waar een plan van aanpak uit voorkomt. Hiermee gaan fysiotherapeut en patiënt aan de slag. Peter: “Mijn behandelingen zijn gericht op het bewegend functioneren. Daarbij focus ik mij specifiek op gewrichten, spieren, pezen, banden en ook zenuwen. De behandeling kan verschillende doelen hebben, zoals pijnvermindering, spierontspanning, spierversterking of coördinatieverbetering. Ik maak gebruik van verschillende technieken als oefentherapie, massages en het mobiliseren van gewrichten.”

Op de eerste etage van Fit Living Well Bodegraven aan de Doortocht is een speciale ruimte ingericht als behandelkamer voor fysiotherapie. Een fysiobehandeling kan gecombineerd worden met een bezoek aan de sportschool. Er is keuze uit kortlopende en langlopende abonnementen voor fitness, krachttraining, groepslessen en de Milon Cirkel.

Behandelingen door een fysiotherapeut zijn veelal gericht op het aanpakken van vervelende pijnklachten of sportblessures, maar kunnen ook preventief worden ingezet. Als je aanvullend verzekerd bent worden fysiobehandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Check altijd wel eerst je polisvoorwaarden.

Gratis Screening Fysio

Ter kennismaking kun je bij Fit Living Well Bodegraven nu een afspraak maken bij de fysiotherapeut voor een gratis screening van 15 minuten. Uit deze screening komt een analyse en waarbij fysio Peter je tips geeft om optimaal te bewegen. Deze screening is geheel vrijblijvend. Vraag naar de gratis screening fysio aan de balie van de sportschool.

Meer informatie over fysiotherapie bij Fit Living Well Bodegraven is te vinden op www.fitlivingwell.nl/fysiotherapie.

Ingezonden bericht















X